Urmează exemplul Angelinei Jolie! Kelly Osbourne vrea să facă o operaţie de extirpare a ovarelor

Apropo.ro / 26.03.2015, 11:08
Urmează exemplul Angelinei Jolie! Kelly Osbourne vrea să facă o operaţie de extirpare a ovarelor
Kelly Osbourne, fiica rockerului britanic Ozzy Osbourne, a dezvăluit într-un interviu recent faptul că în organismul ei există o mutaţie genetică ce o predispune la cancer şi, din acest motiv, intenţionează să facă o operaţie preventivă de extirpare a ovarelor, la fel cum a procedat Angelina Jolie.
Starleta TV a făcut această dezvăluire în emisiunea „The Talk” într-un moment în care se vorbea despre decizia curajoasă luată de actriţa Angelina Jolie. „De fapt, şi eu am în mine gena cancerului”, a spus Kelly Osbourne, citată de dailymail.co.uk.
„Mama ne-a obligat pe toţi să facem testele genetice, după ce a descoperit că ea are acea genă, din cauza căreia şi-a făcut o mastectomie dublă”, a declarat vedeta, în vârstă de 30 de ani.
 
„Sunt 100% de acord cu această operaţie. Ştiu deja că, într-o bună zi, va trebui în cele din urmă să fac şi eu această operaţie, pentru că, dacă voi avea copii, îmi voi dori foarte mult să fiu sănătoasă şi să pot să îi cresc. Vreau să fiu alături de ei şi să îi sprijin în orice fel voi putea”, a mai spus vedeta.
 
„Acesta este un lucru important şi o laud pe Angelina Jolie pentru faptul că a atras atenţia acestui lucru. Acum, mulţi oameni vor merge să se testeze şi ei”, a adăugat Kelly Osbourne.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Nici Kelly şi nici mama ei, Sharon, nu au suferit de cancer mamar şi ovarian. În schimb, Sharon Osbourne a fost diagnosticată cu cancer de colon în 2002.
 
A luptat cu succes împotriva bolii, a suportat două intervenţii chirurgicale, iar evoluţia ei a fost relatată pe micile ecrane în reality show-ul „The Osbournes”.
 
După ce a învins boala, Sharon a făcut un test genetic în urma căruia a aflat că este purtătoare a genei BRCA1, aceeaşi genă pe care o are în organismul ei şi actriţa Angelina Jolie. După acea descoperire, Sharon Osbourne a optat pentru o dublă mastectomie.
 
Conform Mediafax, în luna februarie, Kelly Osbourne a anunţat că a părăsit emisiunea „Fashion Police” pe care o prezenta pe postul de televiziune E!.