Ursul pacalit de vulpe

Apropo.ro / 14.08.2008, 17:42
Ursul pacalit de vulpe
Sau cum a platit o banca americana 10.000 de dolari pentru a incasa numai unul!

Criza locuintelor din Statele Unite a condus la agravarea situatiei in care se afla proprietarii confruntati cu pericolul pierderii caselor ca urmare a executarilor silite, la cresterea numarului de case oferite spre vanzare si, uneori, la situatii ca cea de mai jos:

O casa din Detroit a fost pusa la vanzare pentru suma de un dolar, dar, cu toate acestea primul cumparator a aparut doar dupa 19 zile.

Casa, cumparata in noiembrie 2006 pentru suma de 65.000 dolari, a fost preluata ulterior de banca, proprietarii hotarand sa nu mai plateasca ratele, fiind lasata in parasire si devastata de vandali.

Banca a fost atat de hotarata sa scape de aceasta proprietate incat a fost de acord sa plateasca comisioane de vanzare de 2500 de dolari, bonus de 1000 de dolari pentru finalizarea vanzarii si 500 de dolari pe care noul proprietar ar fi trebuit sa-i achite pentru perfectarea vanzarii. Adaugand taxele pentru perioada in care casa a apartinut bancii si facturile pentru utilitati, banca a facut o afacere extraordinara: a dat 10000 de dolari pentru 1 dolar!

Cand crezi ca avem de asteptat pana sa gasim la noi case de vanzare cu 1 RON? (Atentie, nu vorbim aici de celebrele privatizari pe 1$!)

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Topul celor mai prosti hoti prinsi pe camera! (VIDEO)

Topul celor mai prosti hoti prinsi pe camera! (VIDEO)

"Paza buna pazeste primejdia rea" spune o vorba care ar trebui luata in serios de orice hot. Ce se intampla atunci cand planul "A" nu functioneaza?

Gasit sani. Caut proprietara!

Gasit sani. Caut proprietara!

Clujeanul vrea sa afle daca baietii au ochi degeaba sau ii si folosesc. Pentru asta au lansat o inedita provocare: iti arata un set de poze iar tu trebuie sa ghicesti car…

Julio Cesar a ales Dinamo in locul Stelei

Julio Cesar a ales Dinamo in locul Stelei

Brazilianul Julio Cesar a fost prezentat oficial de Dinamo, jucatorul declarand in cadrul unei conferinte de presa ca a ales clubul din Stefan cel Mare pentru ca a crezut…

Explozie a importurilor de masini second-hand

Explozie a importurilor de masini second-hand

In luna iulie, importurile de autoturisme second-hand au atins un nivel de aproape 37.000 de unitati, de sase ori mai ridicat decat cel inregistrat in iunie. Este si prim…

Jocul zilei

Clipul zilei

Orbit Runner Indemanare extrema
Joc logic in care tu controlezi soarele si planetele care il orbiteaza Cuvinte cheie: badminton joc superb concurs competitie palete fluture
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza