Vacanţă cu peripeţii! Anca Serea, emoţii de Revelion în Egipt!

Apropo.ro / 05.01.2015, 17:37
Vacanţă cu peripeţii! Anca Serea, emoţii de Revelion în Egipt!
Anca Serea a avut parte de un Revelion de cinci stele în Egipt. A petrecut în compania iubitului ei, Adi Sînă, acolo unde artistul a susţinut un concert.
 
Timp de patru zile frumoasa vedeta Prima TV s-a bucurat de soare şi de căldură, a admirat Marea Roşie şi a tremurat de emoţie…la propriu! Motivul? A rămas fără bagaje căci acestea au fost declarate pierdute, aşa că Anca era cât pe ce să facă Revelionul în bocanci şi în rochia de la ştiri!
 
 
“Am stat patru zile cu Adi în Egipt şi ne-am bucurat de vremea foarte frumoasă de acolo. A fost un Revelion cu emoţii. Mi-au pierdut bagajul aşa că era cât pe ce să rămân fără ţinuta pentru petrecere, noroc că mi-am recuperat geanta şi hainele pe 31 decembrie dimineaţa, după ce am stat fără bagaje două zile. Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva!”, a mărturisit Anca Serea pentru ApropoTV.Ro.
 
 
După scurta vacanţă petrecută alături de viitorul ei soţ, vedeta se va bucura şi de un sejur împreună cu copiii, pe care îl vor petrece împreună în Austria, pe pârtie.