Valentina Pelinel a fost cât pe ce să apară într-o reclamă alături de George Clooney

De: Nicoleta Nicolae / 23.05.2015, 08:00
Valentina Pelinel a fost cât pe ce să apară într-o reclamă alături de George Clooney
Valentina Pelinel demonstrează sâmbătă, la Dincolo de aparenţe, că este o femeie nu doar extraordinar de frumoasă, ci şi foarte sinceră şi împăcată cu tot ceea ce a trăit. În ediţia de sâmbătă a emisiunii, ea îi va dezvălui Florentinei Fântânaru cât de aproape a fost de a apărea într-o reclamă alături de George Clooney, care au fost complexele pe care le-a avut, dar şi momentele dureroase prin care a trecut atunci când şi-a pierdut tatăl, răpus de cancer.

 „I-am simţit lipsa în toate momentele de glorie şi în toate momentele grele”, povesteşte Valentina. Mama ei a ştiut însă să îi dea adolescentei de atunci aripile de care avea nevoie, iar ea a devenit o femeie sigură pe ea. „Am fost o fată săracă. Altfel am văzut viaţa şi altfel am apreciat fiecare dolar câştigat”, declară Valentina. „Eu am plecat în viaţă singură, cu gândul că eu pot să fac orice, eu pot să dărâm munţi”, mai spune invitata, care găseşte mereu puterea de a trece prin orice situaţie, oricât de dificilă ar fi. „Pentru mine, faptul că am fost căsătorită şi-am divorţat e o parte din viaţa mea şi m-a ajutat să devin mai matură. Nu pot să zic că regret nici că am divorţat, nici că m-am căsătorit”, mărturiseşte ea.

Cea care a cunoscut faima pe podiumuri celebre recunoaşte că în adolescenţă nu se vedea frumoasă, pentru că era foarte slabă şi foarte înaltă, iar ceilalţi copii râdeau de ea. Nu de puţine ori, Valentina purta la şcoală două perechi de pantaloni, ca să pară mai plinuţă. Ce a făcut atunci când, în timpul unei prezentări de modă, i-a căzut fusta, dacă este geloasă şi de ce nu este de acord ca mama ei să se recăsătorească, sâmbătă, de la 13:00, la Antena Stars.