Valentina Pelinel, Andreea Bănică şi Amalia Năstase au slăbit cu o cură minune. Iată în ce constă!

De: Cătălina Matei / 10.08.2013, 09:00
Valentina Pelinel, Andreea Bănică şi Amalia Năstase au slăbit cu o cură minune. Iată în ce constă!
Silueta subţire cu mare sacrificu se ţine, chiar dacă asta presupune să nu consumi deloc mâncare solidă. Iată ce vedete din România au slăbit doar cu lichide, printr-o cură de detoxifiere-minune!

Printre cele care au apelat la această metodă se numără Adriana Bahmuţeanu, Valentina Pelinel, Vica Blochina, Amalia Năstase şi Andreea Bănică, după cum informează wowbiz.ro.

Vedeta Antenei 2 Vica Blochina a ajuns la o siluetă de invidiat după ce a reusit sa scape de 5 centimetri în şolduri şi 3 centimetri în talie în doar o săptămână.

Blondina a urmat un program recomandat de nutriţionista Cornelia Marin, bazat numai pe lichide, fără pic de mâncare solidă, care durează 10 zile.

Substitutul pentru carne din această dietă conţine lapte de migdale, proteină din cânepă, spirulină, suc de iarbă de grâu, orez pregerminat, ulei de cocos extravirgin şi unt de curmale. În detoxifiere, toate legumele folosite sunt negătite.

Zilnic, prezentatoarea de televiziune a băut doi litri de ceaiuri din plante şi 250 ml de cocktail din fructe şi legume.

Se pare că, de-a lungul timpuuli, la această cură au mai apelat şi Adriana Bahmuţeanu , Amalia Năstase, Andreea Bănică şi Valentina Pelinel.