Valentina Pelinel, faţă în faţă cu actuala iubită a lui Boureanu!

Apropo.ro / 02.04.2015, 16:00
Valentina Pelinel, faţă în faţă cu actuala iubită a lui Boureanu!
Valentina Pelinel este invitată specială în show-ul “Supermodels by Cătălin Botezatu”. Vineri, 3 aprilie, începând cu 23:30, vine momentul ca aspiranţii la titlul de Supermodel să primească o lecţie de stil de la una dintre cele mai apreciate modele pe plan internaţional.
Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, a fost pusă în situaţia de a-şi demonstra calităţile de model în faţa fostei iubite a politicianului.
 
Foto: Kanal D
 
“Tu cine eşti?”, a întâmpinat-o cu zâmbetul pe buze Valentina Pelinel. Laura s-a prezentat, replica Valentinei Pelinel stârnind rumoare. “Îţi eliberez catwalkul imediat!”, i-a spus celebrul manechin internaţional tinerei concurente. După defilarea Laurei, Valentina a explicat că a înţeles la ce trucuri a apelat Laura pentru a-şi masca imperfecţiunile şi că în felul acesta nu a reuşit s-o păcălească. 
 
Foto: Kanal D
 
“N-am apreciat faptul că a venit în şalvari pentru că îşi ascundea corpul. E clar că are un motiv să o facă.  A venit şi cu tocuri…ca să pară foarte înaltă şi foarte slabă. Dar ştim şi noi cum se fac lucrurile astea… Nu mi-a plăcut că a încercat să ne şmecherească. Pe de altă parte, pot să o înţeleg…”, a mai spus fosta soţie a lui Boureanu despre actuala iubită a politicianului.