Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au divorţat azi

Apropo.ro / 15.07.2014, 13:05
Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au divorţat azi
Este oficial! Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel nu mai sunt de azi soţ şi soţie.
Politicianul a anunţat pe o reţea de socializare cunoscută că este din nou un om liber. „Starting today, Officially and Legally Free!”,  (“De azi, sunt oficial liber!” n.r.), a scris Boureanu pe contul său de Facebook, semn că a definitivat divorţul de Pelinel. De asemenea, el a postat şi o melodie cu dedicaţie, o piesă de-a lui Julio Iglesias, “To All The Girls I’ve Loved before”. Şi Valentina Pelinel a scris azi pe Facebook un mesaj cu subînţeles “Întotdeauna la înălţime!”. 
 
Foto: Mediafax Foto – Silviu Matei
 
Căsnicia celor doi a durat şapte ani, dar în ultima vreme a fost presărată cu mai multe scandaluri. Cuplul s-a despărţit legal după trei tentative eşuate.
 
Politicianul de 41 de ani şi-a dorit ca mariajul său să fie anulat de judecători. Prima cerere de divorţ a fost înregistrată pe data de 7 aprilie la Judecătoria Sectorului 6, dar din lipsă de acte la dosar, aceasta a fost respinsă. Primul termen pentru procesul de divorţ  fusese stabilit pe 5 septembrie. În cele din urmă, divorţul a fost grăbit şi încheiat azi. Atât Cristian Boureanu, cât şi Valentina Pelinel sunt acum liberi şi pot să-şi refacă viaţa.