Vedete care nu vor bea niciodată cafeaua împreună!

Apropo.ro / 08.08.2013, 13:50
Vedete care nu vor bea niciodată cafeaua împreună!
Iată câteva vedete autohtone care nu ar accepta niciodată să împartă aceeași masă pentru a bea o cafea....împreună.

1. Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Divele au împărțit același bărbat si destul de multe replici veninoase, cu siguranță un shopping în mall și o cafea amicală ies din discuție.

Amândouă s-au îndrăgostit de Ștefan Bănică Junior, s-au căsătorit cu el, au suferit pentru el, dar mariajele lor au eșuat implacabil.

 

2. Andreea Tonciu și Jojo

Jojo este scandalizată de ideea de a apărea în același cadru cu Andreea Tonciu. Jojo a refuzat să apară în cadrul emisiunii „Serviți, vă rog” alături de Andreea Tonciu.

O să murim! Deci nu se poate așa ceva! Eu nu vreau să apar cu ea în cadru”, a bombănit actrița, fără să explice ce are împotriva Andreei.

 

3. Iulia Albu și Ruby

Ruby și Iulia Albu nu sunt pe aceeași lungime de undă când vine vorba de fashion. După ce Iulia i-a comentat, în urmă cu câteva săptămâni, ținuta care a purtat-o la un eveniment monden, Ruby s-a supărat și a luat-o la „mișto” pe fota soția a lui Mihai Albu.

„Iulia Albu nu era imaginea unei crescătorii de pui, nu? Nu umblă ea cu găina? Eu asta am crezut despre ea. Abia așteptam să mai port rochia asta odata. Speram că Iulia este mulțumită și mâine o s-o vedem cu două gâini dupa ea de suparare, ca să aibă unde să își sufle oful”, a spus Ruby.

 

4. Mircea Badea și Robert Turcescu

Având în vedere că Badea îl consideră „bolnav mintal” pe Turcescu, o întâlnire amicală iese din discuție.

„Turcescu e bolnav mintal. E disperat după atenție. M-a dat în judecată pentru o faptă care nu există. Am decis să nu-l bag în seamă. Nu mă voi apăra și nici prezenta la proces. Dar rămâne cum am stabilit anterior”, a scris prezentatorul emisiunii „În gura presei” pe pagina sa de Facebook.

 

5. Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă

Au același gusturi în materie de bărbați, ambele disputându-și-l pe latino lover-ulPepe. O întâlnire din care ar ieși scântei.

„Nu le dau 365 de zile împreună! Nu cu un copil, cu 10 copii! Pentru că e o căsătorie forțată, unde nu există dragoste, compatibilitate, înțelegere, ci doar înșelăciune din partea ei, care i-a spus că e borțoasă când nu se mai putea face nimic, și răzbunare prostească și distructivă din partea lui, pentru a arăta lumii cât de fericit și de împlinit e el la nici un an de la despărțirea de mine”, a declarat Oana Zăvoranu despre mariajul fostului soț.

Citește mai multe detalii despre vedetele care nu vor ieși împreună la o cafea, pe Showbiz.ro