Vedete care şi-au spus adio!

Apropo.ro / 02.03.2013, 12:00
Vedete care şi-au spus adio!
În ultime vreme, showbiz-ul românesc s-a cutremurat la vestea destrămării unor cupluri renumite, însă nici la Hollywood lumea nu se plictiseşte. Iată câteva dintre cuplurile care şi-au spus adio în ultima vreme.

Rhea Perlman (64 de ani) şi Danny DeVito (67 de ani) au fost căsătoriţi timp de 30 de ani. Cei doi au jucat împreună în comedia “Matilda”, dar şi în sitcom-ul “Taxi”, iar căsnicia lor părea perfectă. Cei doi au împreună trei copii, ceea ce nu i-a împiedicat însă să-şi spună adio la sfârşitul anului trecut. Surse apropiate actorilor spun că relaţia acestora era pe butuci încă de acum 10 ani, în special din cauza infidelităţii actorului. Se pare că DeVito, deşi nu a avut niciodată înfăţişarea unui sex simbol, şi se apropie de 70 de ani, reuşeşte să fie atrăgător pentru tinere actriţe, dornice de afirmare. ”Poate că Danny nu pare la prima vedere un Don Juan, însă cu siguranţă primeşte destulă atenţie din partea reprezentantelor sexului frumos.  Lui Danny îi place să flirteze şi poate face asta datorită statutului pe care îl are la Hollywood”, a explicat un apropiat al celor doi.

Chiar dacă Kim Kardashian are o relaţie serioasă cu rapperul Kanye West, ba mai mult, este însărcinată cu copilul acestuia, vedeta nu este încă divorţată oficial de primul său soţ, baschetbalistul Kris Humpries, cu care a împărţit o căsnicie de 72 de zile. Separarea definitivă se va pronunţa la tribunal abia în luna mai a acestui an. Până atunci, medicii insistă că stresul cauzat de divorţ poate dăuna sarcinii vedetei. Aceasta a chemat Salvarea acum câteva zile, în miezul nopţii, acuzând dureri severe în abdomen. După o examinare atentă, doctorii au ajuns la concluzia că problemele se datorează stresului. Confruntat, Kris a răspuns: “Nu e vina mea că Kim are o sarcină neplanificată!”.

Paulina Rubio a avut parte de un divorţ complet neelegant, lung şi costisitor de Nicolas Vallejo-Nagera, bărbatul lângă care a stat alături timp de cinci ani. Cei doi s-au despărţit anul trecut, însă separarea a însemnat pentru ei începutul unei nou bătălii. Cei doi nu-şi mai vorbesc ba, mai mult, au început să-şi spele rufele în public. Vedeta mexicană este atât de hotărâtă să demonstreze că fostul ei soţ, cu care are împreună un copil, este un tată rău încât a angajat un detectiv particular. Şi iată ce a descoperit acesta: că sărmanul tătic “a refuzat să schimbe copilul de scutec toată ziua, l-a lăsat în cărucior nesupravegheat şi a fumat de multe ori în preajma lui”. O telenovelă care nu are cum să se sfârşească prea curând…

Când fanii “Twilight” s-au cutremurat la vestea că actriţa Kristen Stewart l-a înşelat pe iubitul ei, Robert Pattinson, cu regizorul Rupert Sanders, nimeni nu s-a gândit la victimele colaterale. Ei bine, soţia regizorului, actriţa Liberty Ross, a încercat, în urma scandalului, să încerce să repare căsnicia pe care o aveau de 9 ani de zile, după ce, iniţial, în dăduse afară din casă pe nărăvaşul amant. Se pare că totul a fost în zadar şi nici măcar faptul că au doi copii nu i-a ajutat pe cei să-şi salveze căsnicia. Astfel, acum câteva luni, când Kristen Stewart tocmai gusta din fructul dulce al împăcării cu Pattinson, Liberty intenta divorţ de Rupert Sanders.

După 24 de ani de căsnicie, actorul Tony Danza (62 de ani) a intentat divorţ de soţia sa, Tracy, invocând “diferenţe ireconciliabile”.  Acest lucru se întâmpla în 2011, iar în documentele de divorţ, Danza preciza că totul s-a sfârşit între ei încă din 2006. De ce ne mai interesează pe noi această poveste? Ei bine, cei doi, care au împreună doi fiice, îşi pot vedea de viaţa lor abia de acum încolo, căci abia în februarie 2013 a fost pronunţată separarea oficială.