Vedete- creatori de bijuterii

De: Nicoleta Nicolae / 17.03.2015, 13:00
Vedete- creatori de bijuterii
Valentina Pelinel, Malvina Cervenschi, Andreea Esca sunt doar câteva dintre vedetele din România care au intrat pe piaţa creatorilor de bijuterii.

Valentina Pelinel for FLUSBERG

Fostul model internaţional Valentina Pelinel a intrat, de curând, în rândul creatorilor de modă. Ea a lansat o linie de bijuterii spectaculoase pentru brandul FLUSBERG New York. Aşa cum se obisnuieşte la casele mari, colecţia, realizată în mare parte după ideile vedetei, poartă numele FLUSBERG New York by Valentina Pelinel. Ajutor de nădejde în acest demers i-a fost prietena ei, Mădălina Flusberg. Bijuteriile din noua linie sunt realizate manual, din cristale şi elemente Swarovski, aplicate pe materiale cum ar fi mătasea, pielea sau dantela.

Giulia Nahmany are o colecţie care îi poartă numele

Fosta vedetă TVR este cunoscută pentru flerul său în afaceri. Pe lângă o linie de make-up, saloane de frumuseţe şi un parfum, Giulia Nahmany a scos pe piaţă şi o colecţie de bijuterii care îi poartă numele. Linia Giulia Nahmany este formată din coliere supradimensionate, brăţări, cercei, bijuterii realizate la comandă, oferind o colecţie de bijuterii cu cristale swarovski pret-a-porter, toate hand-made în Israel.

Malvina Cervenschi, expertă în bijuterii

“Make a wish and let it happen”…de aici a pornit totul. De la un vis care îţi doreşti să se împlinească şi de la o brăţară care să îţi amintească de el. Tot de la un vis a apărut şi Malvensky, brandul de bijuterii lansat de prezentatoarea de televiziune Malvina Cservenschi, care a renunţat la TVR 1 pentru antreprenoriat. În 2009 a realizat primele două brăţări, iar apoi au urmat mai multe colecţii de bijuterii printre care amintim My first diamond si M by Malvina  sau colecţia de bijuterii de lux, Infinty by Malvenski.

Andreea Esca a creat colectia de bijuterii „Je t’aime”

În urmă cu ceva timp, am putut să o descoperim pe vedeta PRO TV cu alţi ochi- în postura de creator de bijuterii. “De când au aparut Alexia şi Aris în viaţa mea, vreau să îi simt mereu în preajmă. Atunci când nu suntem împreună, port la gât două lănţişoare cu o fetiţă şi un băiat, care îmi alină dorul de ei. Nu sunt singura mamă care simte aşa. Toate prietenele mele vor să fie lângă micuţii lor favoriţi, aproape tot timpul. Aşa s-a născut colectia Je t’aime by Andreea Esca. Pentru toate femeile care iubesc copiii”, spune vedeta PRO TV.

Colecţia de bijuterii Je t’aime by Andreea Esca este o ediţie limitată din argint lucrat manual şi se găseşte în Magazinele Z din toată ţara.

Sonia Argint Ionescy merge pe Swarovski

Vedeta TVR 1 şi-a lansat şi ea o nouă linie de bijuterii! După colierele by Sonja, prezentatoarea  şi-a imaginat o linie de cercei, realizată după schiţele ei în atelierul Crystal-Fashion®, Branding Partner Swarovski. Elementele forte ale colecţiei sunt: cristalele livrate direct din Wattens, elementele (tija şi surub) din argint şi calitatea finisajelor.