Vedete şi o colecţie interesantă: Chanel Cruise, la Seul

De: Nicoleta Nicolae / 06.05.2015, 19:00
Vedete şi o colecţie interesantă: Chanel Cruise, la Seul
Prezentarea lui Karl Lagerfeld la Seul a atras numeroase vedete venite să vadă ce va propune casa Chanel pentru colecţia Cruise a acestei veri.

Kristen Stewart, Tilda Swinton, Gisele Bündchen şi Isabelle Hupert au fost doar câteva dintre vedetele care şi-au făcut apariţia la prezentarea Chanel de la Seul. Şi n-au fost dezamăgite că au pierdut seara flamboiantă de la MET. Lagerfeld a trimis pe podium ţinute foarte fresh, aproape adolescentine, în culori fondante.

Colecţia, prezentată la Dongdaemum Design Plaza, un loc proiectat de arhitecta Zaha Hadid, a avut drept fundal un podium presărat cu puncte colorate fluorescente, pe care au fost puse în valoare ţinutele. Karl Lagerfeld a combinat într-un mod simpatic bagajul cultural corean (păstrat în linia şi croiala unor rochii, asemănătoare celor din portul tradiţional) cu elementele specifice casei Chanel: perle, tweed, jachete clasice, totul garnisit cu nuanţe dulci de roz fondant, bleu şi portocaliu, cu şosete purtate la pantofii de şcolăriţă, cu barete, şorturi din stofă sau jeanşi.   

Vezi aici GALERIA FOTO!