Vedetele din România pe care le vrei goale în Playboy

Apropo.ro / 02.08.2013, 13:00
Vedetele din România pe care le vrei goale în Playboy
Multe dintre vedetele autohtone au renunțat la haine, unele de tot altele parțial, spre bucuria cititorilor și admiratorilor lor. Există însă multe altele care nu au făcut-o... încă!

1. Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cu siguranță sunt o multime de reprezentanți ai sexului masculin care și-ar dori să o admire, goală, în paginile revistei Playboy.

2. Antonia

Antonia a creat o adevarată isterie în România datorită frumuseții sale și, încă de la debutul sau în muzică, a fost admirată pentru această calitate. Așa se face că artista este foarte solicitată pentru shooting-uri și pictoriale pentru diverse reviste din România și strainatate. Un pictorial în Playboy ar fi bine venit.

3. Andreea Bălan

În timp ce colega ei, Andreea Antonescu a acceptat să se dezbrace pentru fanii Playboy, Bălăncuța a ales să stea în banca ei. Cu siguranță un pictorial cu blondina nu ar trece neobservat.

 

4. Corina

O altă vedetă de la noi care promovează un look foarte sexy și se joacă cu imaginația bărbaților este Corina. Aceasta a fost înzestrată de natură cu niște forme perfecte și cu siguranță un pictorial nud cu aceasta nu ar trece neobservat.

5. Andra

Cu toate că are o imagine de fată cumințică, soția lui Măruță are destui fani în rândul populației masculine de la noi.

Nu mi s-a propus așa ceva până acum. Oricum, nu mă văd făcând asta în momentul de față. Poate peste cinci sau zece ani îmi voi schimba părerea. Nu este vorba de bani. Când mi se va propune și îmi voi dori acest lucru, îl voi face!„, declara Andra în 2007.

Citește mai multe detalii despre cele 12 vedete din România pe care le vrei goale în Playboy, pe ShowBiz.ro

Notă: În fotografia articolului este Diana Păunescu, cea care apare pe coperta revistei Playboy iulie-august 2013.