Vedetele E! Catt Sadler şi Orly Shani taxează apariţiile de pe covorul roşu

Apropo.ro / 25.02.2015, 13:14
Vedetele E! Catt Sadler şi Orly Shani taxează apariţiile de pe covorul roşu
Găzduită de vedetele E! Catt Sadler şi Orly Shani, emisiunea “E!ES: Care arată mai bine?” debutează cu o ediţie dedicată sezonului premiilor, ce ne va spune totul despre tendinţele din modă de pe covorul roşu.
Noua emisiune „E!ES: Care arată mai bine”?, ce debutează la E! azi, 25 februarie, la ora 20:00, aruncă o privire asupra tendinţelor lansate de celebrităţi în moda actuală şi ne prezintă eforturile vedetelor de a arăta cât mai bine pe covorul roşu al evenimentelor. Ce se întâmplă, însă, atunci când două staruri aleg aceeaşi ţinută? Aflaţi urmărind noua serie “E!ES: Care arată mai bine?”, prezentată de Catt Sadler şi Orly Shani.
 
Pasionatele de modă şi stil vor găsi o mulţime de surse de inspiraţie urmărind noua emisiune de la E!, care va avea, în fiecare ediţie, câte două vedete invitate, ce vor vorbi despre tendinţe în modă şi vor dezvălui propriile secrete de stil.
 
În primul episod al emisiunii “E!ES: Care arată mai bine?”, difuzat azi, la ora 20:00, Catt Sadler şi Orly Shani ne vor spune ce se poartă în această primăvară şi îşi vor exprima propriile păreri despre ţinutele alese de vedete de-a lungul sezonului premiilor din cinematografie şi muzică. De asemenea, vedetele TV Abby Lee Miller şi Heather Dubrow vor avea, în rubrica alertă şi amuzantă Style Off, doar 45 de secunde pentru a sugera cele mai în vogă accesorii unor persoane care nu sunt celebre. La final, Catt şi Orly vor decide cine a ales cele mai bune accesorii.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Fiecare episod cu durata de o jumătate de oră va cuprinde, de asemenea, interviuri realizate pe stradă, în care trecătorii îşi exprimă părerile despre apariţiile vedetelor pe covorul roşu, o prezentare a evoluţiei stilului celebrităţilor şi o comparaţie între apariţiile starurilor în aceleaşi ţinute de designer, în urma căreia o singură vedetă va fi desemnată drept câştigătoare.
 
Şi pentru că vorbim despre covorul roşu, vedete şi evenimente mondene, emsiunea va decide dacă actorii au făcut alegeri vestimentare mai potrivite în cadrul evenimentelor de pe coasta de vest sau de est a Statelor Unite. Mai mult, fashionistele vor putea afla dacă tendinţele propuse de designeri pe podiumurile prezentărilor de modă au fost abordate şi de vedete şi, mai ales, dacă pot fi adaptate ţinutelor pe care şi le-ar permite oricine.
 
Al doilea episod al emisiunii va fi difuzat pe 11 martie, iar episodul al treilea pe 8 aprilie.