Vedetele şi-au etalat pălăriile la Palatul Elisabeta!

De: Nicoleta Nicolae / 12.05.2015, 09:00
Vedetele şi-au etalat pălăriile la Palatul Elisabeta!
O sărbătoare regală a avut loc în acest weekend la Palatul Elisabeta. Peste 2000 de personalităţi au fost prezente la Garden Party, deja celebra petrecere de 10 Mai, pe care o organizează Casa Regală a României.

Celebrul Garden Party este organizat după modelul Royal Party de la Buckingham Palace. Şi protocolul este asemănător, cu o ţinută impusă. Femeile poartă pălărie, iar bărbaţii costum.

Vedete noastre au profitat de ocazie si si-au etalat tinutele si palariile mai ceva ca la Buckingham. Printre ele: Andreea Esca si Adina Buzatu.

La ceremonie au fost prezenti si furnizorii Casei Majestatii Sale Regelui. Jubile The Ballroom, furnizor oficial al Casei Regale, a pregatit tartine, canape si finger food pentru invitati. De altfel, in urma cu cateva zile, Jubile a invitat  cateva vedete la o Cina Regala in cadrul careia le-a servit un meniu regal, prezentandu-le, de altfel, printr-un scurt documentar si detalii despre protocolul ce se respecta la Casa Regala a Romaniei, in organizarea receptiilor oficiale.