„Vine CHEFul”! – un nou show incendiar – debutează pe 10 martie la PRO TV!

Apropo.ro / 03.03.2015, 11:07
Mai sunt câteva zile până la debutul unui nou show incendiar la PRO TV! Începând cu 10 martie, „Vine CHEFul”! promite să îmbunătăţească modul în care ar trebui să funcţioneze un restaurant, înglobând o serie extinsă de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la noţiuni de business, design şi conceperea meniurilor.
Filmările sunt în desfăşurare, iar Chef Victor Melian, gazda emisiunii, a întâlnit feluri de mâncare preparate incorect, meniuri prea stufoase, produse care se aflau pe lista de preţuri dar nu şi în frigiderele restaurantului. Fără să stea pe gânduri, a pus ordine în meniu, şi-a luat tunica de bucătar şi a demonstrat cu măiestrie modul de preparare al unor feluri de mâncare extrem de simplu de pregătit, dar spectaculoase prin gust şi aspect.
 
„Cel mai complicat lucru este să faci ceva simplu. Mâncare gustoasă, service excelent, o atmosferă placută, un restaurant primitor şi preţuri competitive. Împreună, toate acestea aduc succesul! Simplu, nu-i aşa ?! ”, a declarat Victor.
 
Foto: Pro TV
 
Fie că este un business de familie sau pur şi simplu o afacere pornită de la o idee îndrăzneaţă, fiecare restaurant prezentat în emisiune are o poveste interesantă. Patronii îi vor povesti Chef-ului Victor Meliantoate momentele prin care au trecut, de la clipele de glorie când sala era plină, până la momentul în care au solicitat ajutorul echipei „Vine CHEFul”!, copleşiţi de problemele cu care se confruntă, şi niciunul nu va scăpa de observaţiile şi criticile acestuia. Spiritele se vor încinge în momentul în care preparatele testate de Victor au ingrediente lipsă sau sunt complet greşite din punct de vedere al pregătirii. 
 
Ajutat de o echipă de profesionişti, Chef  Victor Melian va reuşi să repună pe picioare un business în doar patru zile – de la conceperea unui meniu complet nou, special gândit pentru a corespunde specificului restaurantului, la elemente decorative noi sau training în prepararea unor feluri de mâncare excepţionale.