Vine iar canicula!

Apropo.ro / 13.08.2008, 15:17
Vine iar canicula!
De joi dupa-amiaza si pana vineri seara sunt anuntate temperaturi de 37-38 de grade Celsius in estul, sudul si vestul tarii.

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de canicula pentru 15 judete din estul, sudul si vestul tarii, precum si pentru Bucuresti, unde de joi dupa-amiaza si pana vineri seara sunt anuntate temperaturi de 37-38 de grade Celsius. In acelasi timp, indicele de confort termic temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80.

Regiunile afectate de canicula vor fi Campia de Vest si cea mai mare parte a Campiei Romane (judetele Bihor, Arad,Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Vaslui, Ilfov si municipiul Bucuresti.

Valori in jurul a 37 de grade se vor inregistra izolat si in sudul judetelor Hunedoara, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, precum si in vestul judetelor Constanta si Tulcea.

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Gimnastele Romaniei au castigat medalia de bronz la JO

Gimnastele Romaniei au castigat medalia de bronz la JO

Romania a castigat, astazi, medalia de bronz in cadrul concursului feminin de gimnastica pe echipe de la Jocurile Olimpice de la Beijing. Gimnastele noastre au abordat u…

Miss ASE 2008, un boboc de toata frumusetea

Miss ASE 2008, un boboc de toata frumusetea

Roxana Nitu este detinatoarea de titluri de frumusete precum Miss ASE 2008 si Miss Management, obtinute in cadrul facultatii la care studiaza.

Cine are bani de Lamborghini, nu are de spalatorie (VIDEO)

Cine are bani de Lamborghini, nu are de spalatorie (VIDEO)

Incredibil, dar adevarat, in 2008 in Bucuresti, un mandru posesor de Lamborghini isi spala supercarul in plina strada cu apa carata cu galeata de la o fantana arteziana. …

Hotelul lui Hagi va mai capata o stea

Hotelul lui Hagi va mai capata o stea

Hotelul de patru stele Iaki din Mamaia, aflat in proprietatea fostului fotbalist Gheorghe Hagi, isi va mari capacitatea incepand de anul viitor, in urma unei investitii d…

Jocul zilei

Clipul zilei

Orbit Runner Indemanare extrema
Joc logic in care tu controlezi soarele si planetele care il orbiteaza Cuvinte cheie: badminton joc superb concurs competitie palete fluture
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza