Vinnie Jones îşi testează forţele în Rusia

De: Mioara Tronaru / 21.11.2013, 09:00
Vinnie Jones îşi testează forţele în Rusia
Dur pe terenul de fotbal, dur la Hollywood, Vinnie Jones îşi testează forţele în cele mai dificile meseii din Rusia. ”Vinnie Jones, dur în Rusia” este un nou serial din şase părţi pe National Geographic Channel, din 24 noiembrie, de la ora 21.00.

“Am jucat multe roluri de dur în producţii hollywoodiene, dar nimic nu m-a pregătit pentru asta”, spune Vinnie Jones.

Vinnie Jones, fostul dur al fotbalului şi actual dur al producţiilor de la Hollywood, ştie bine ce înseamnă o ”smotoceală” serioasă şi o competiţie acerbă. Dar cea mai dificilă provocare a sa abia acum se prezintă, căci Vinnie trebuie să-şi măsoare forţele cu bărbaţi a căror reputaţie impunătoare şi înspăimântătoare îi califică pentru unele dintre cele mai dificile meserii din Rusia. Lucrând în condiţii periculoase într-unele din cele mai neprimitoare zone de pe planetă, Vinnie trebuie să-şi dovedească curajul în faţa acestor bărbaţi a căror fişă de post include, între altele, înfruntarea cu animale de pradă feroce, protecţia elitei ruseşti în faţa pericolului de răpire şi extorsiune sau escaladarea fără hamuri a unor construcţii de sute de metri altitudine.

Având premiera în data de 24 noiembrie, de la ora 21:00, pe National Geographic Channel, serialul din şase părţi, ”Vinnie Jones, dur în Rusia”, îl prezintă pe Vinnie într-o serie de misiuni istovitoare prin tundra arctică a Rusiei, de-a lungul vastelor câmpii şi pe ape teribil de reci pentru a descoperi ce înseamnă unele dintre cele mai dure şi periculoase profesii ale ţării. Muncind alături de lucrătorii la căile ferate, de cowboy, de îngrijitori de reni şi gărzi de corp, Vinnie îndură multele ore petrecute zi de zi la temperaturi sub zero grade, pe terenuri sălbatice, şi efortul extenuant alături de bărbaţi mai predispuşi să spargă capete decât să schiţeze zâmbete. Cunoscut pentru strălucitoarea sa carieră fotbalistică, după ce a jucat pentru unele dintre cele mai puternice echipe din Marea Britanie, Vinnie şi-a construit un nume şi pe marele ecran, fiind protagonist în filme de succes la Hollywood, între care Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Gone in Sixty Seconds, Swordfish, X-Men şi Escape Plan. Pe lângă acestea, a interpretat roluri în producţii de televiziune importante, precum Chuck, Elementary şi Psych.

Departe de civilizaţie, în inima sălbatică a Rusiei, Vinnie se pregăteşte să înfrunte furtuni teribile crunte, tauri furioşi şi lupi prea îndrăzneţi alături de câţiva văcari americani, aflaţi în căutarea bunăstării în industria înfloritoare a cărnii de vită din Rusia. Vinnie se antrenează apoi într-o academie de elită, fondată de foşti ofiţeri ai Forţelor Speciale Ruseşti, unde, în urma unor teste necruţătoare, cele mai bune gărzi de corp vor ajunge să protejeze elita din sclipitoarea şi fascinanta Moscovă. Apoi, Vinnie suportă vânturile puternice, altitudinile uriaşe şi ridică greutăţi serioase pe când execută reparaţii la podul Golden Bridge, de 200 de metri altitudine, din Orientul Îndepărtat Rus, alături de constructorii din Vladivostok.