“Visuri la cheie” prezintă în această săptămână povestea unui erou

Apropo.ro / 05.11.2014, 08:00
“Visuri la cheie” prezintă în această săptămână povestea unui erou
Cea de a doua ediţie „Visuri la cheie” prezintă în această săptămână povestea de viaţă a lui Mădălin Geabelea, un copil de doar 11 ani, erou al aşezării rurale în care locuieşte.

În această seară, începând cu ora 20.30 la PRO TV, Dragoş Bucur şi echipa sa formată din Adela, Alina şi Andrei ajung în judeţul Olt, în apropiere de Slatina. Povestea de viaţă care va fi prezentată în cea mai nouă ediţie “Visuri la cheie” este extrem de impresionantă. Ajutat de tatăl său, Mădălin a salvat în luna mai a acestui an un copil căzut într-un puţ lăsat descoperit. Fără să stea pe gânduri, el s-a băgat să scoată copilul de doar 3 ani captiv în fântână.

Foto: PRO TV

Povestea lui Mădălin a făcut rapid înconjurul României. Pe cât de impresionantă povestea de viaţă a copilului, pe atât de dezolantă gospodăria familiei Geabelea. Acoperişul construit de tatăl lui Mădălin prin care ploaia şiroia puternic în interior, chirpiciul de pe jos mereu umed în zilele friguroase de iarnă sau lipsa apei curente sunt doar câteva dintre aspectele mai puţin fericite ale poveştii. Însă, mai presus de toate, omenia şi curajul de care dau dovadă membrii familiei Geabelea sunt lucrurile cele mai de preţ.

„Echipa “Visuri la cheie” ajunge în această săptămână la o familie mândră. O familie de români adevăraţi, care ar sări oricând în ajutorul semenilor. Oameni simpli, care nu pun preţ pe lucrurile materiale. Am fost primiţi cu extrem de multă căldură de această familie, de parcă eram prieteni de-o viaţă. Ăsta e spiritul de român adevărat, oameni care fac bine, dar cu care, din păcate, soarta nu a fost prea generoasă. Povestea lor de viaţă li s-a schimbat în câteva zile, lucru posibil doar credinţei în oameni”, a declarat Dragoş Bucur.

Foto: PRO TV

Solidaritatea umană şi dorinţa de a returna binele făcut de Mădălin vecinului pe care l-a salvat vor mobiliza întreaga suflare a satului. Ediţia din 5 noiembrie va fi presărată cu emoţii sincere ale unei familii de români adevăraţi, de oameni care au pus întotdeauna pe primul loc semenii. Oameni cu suflet mare, pentru care lipsurile sunt prea puţin relevante.

„Visuri la cheie” este singura emisiune din România care are puterea de a schimba destine, emisiunea în care lucrurile se întâmplă prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor.