Vlad Miriţă, George Mihăiţă şi Iulia Albu, împreună pentru o cauză nobilă

Apropo.ro / 24.04.2014, 08:00
Vlad Miriţă, George Mihăiţă şi Iulia Albu, împreună pentru o cauză nobilă
Cei trei au făcut parte din grupul inimos de vedete care au participat la evenimentul “Poarta către viitor”.

Techem Energy Services ROMÂNIA a demarat campania “Poarta către viitor” în data de 24 aprilie 2014, printr-o acţiune desfăşurată în parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei. Au fost plantaţi 22 de cireşi, pomi oferiţi de Techem spre adopţie unor copii din medii sociale defavorizate, dar care au rezultate excelente la învăţătură datorită faptului că se află în grija social-educaţională a Asociaţiei Jurnaliştilor Civici. Dintre aceştia, 6 sunt nevăzători, ei fiind ajutaţi la plantare de personalităţi publice precum maestrul George Mihăiţă, tenorul Vlad Miriţă, sportivul Ionuţ ”Pitbull” Atodiresei, instructorul internaţional de Kangoo Jumps Diana Ştirbu, criticul de modă Iulia Albu, omul de televiziune Diana Munteanu Niculescu şi Alex Iordănescu, membru al trupei D-lema.

George Mihăiţă: „Am venit cu bucurie, deoarece, dacă Dumnezeu mi-a oferit şansa să-mi fie bine, m-am gândit că, la rândul meu, trebuie să ofer unor copiii şansa să le fie mai bine.”

Vlad Miriţă: „Am venit pentru că am aflat că se plantează copaci şi sunt foarte fericit când se plantează, pentru că se taie foarte mulţi şi ar trebui să-i plantăm în ritmul în care se taie. Ar trebui să plantăm copaci în fiecare zi.”

Iulia Albu: „Mă implic de obicei în evenimente de acest gen şi mi-a făcut foarte mare plăcere să fiu aici, chiar dacă vremea nu a ţinut cu noi. O ploaie nu este suficientă ca să ne ţină departe.”

Acţiunea s-a bucurat de prezenţa Primarului Cristian Popescu – Piedone, un susţinător activ al acţiunilor de tip verde. Piedone Popescu: „Prin acest gen de acţiune, copiii îşi asigură viitorul. Este vorba de mediul în care îşi vor creşte copiii. Orice acţiune de acest gen este binevenită, pentru că ne poate asigura viitorul. Suntem într-o zonă care, în 1990, era un câmp, iar ambasada japoneză a plantat primii cireşi. Iată că tradiţia continuă, avem aici în prezent mulţi pomi fructiferi, într-o zonă de relaxare de 64 de hectare.”

“Je t’aime”, declaraţia unui copil nevăzător

După plantare, copiii au stat de vorbă cu cei prezenţi, bucurându-se de sfaturile primite de la Primarul Sectorului 4 şi de la personalităţile prezente. Un moment impresionat a fost cel când Andrada, unul dintre copiii cu deficienţe de vedere, care a plantat cireşul împreună cu Vlad Miriţă, i-a cântat acestuia melodia ”Je t’aime” a Larei Fabian. Andrada este mare fan al artistului, bucurându-se că alături de el a trait una dintre cele mai speciale clipe ale vieţii sale. Fetiţa s-a dovedit a avea o voce incredibil de frumoasă, impresionând enorm audienţa.