Vladimir Drăghia, declaraţie de dragoste pentru fosta sa iubită, Ana Odagiu

De: Nicoleta Nicolae / 02.06.2014, 18:00
Vladimir Drăghia, declaraţie de dragoste pentru fosta sa iubită, Ana Odagiu
Vladimir Drăghia, pe care-l veţi vedea, curând, la “Splash! Vedete la apă”, show-ul verii, la Antena 1, a scris versurile pentru piesa “Noi doi” a fostei sale iubite, actriţa Ana Odagiu.

“Piesa „Noi doi” este o declaraţie de dragoste, bineînţeles (râde). Versurile sunt din poezia „Lobul drept de la ureche”, care se găseşte în cartea mea, „Dragoste n-are plural”. De asemenea, voi apărea şi în videoclipul acestei piese pe care, de altfel, îl voi şi produce”, spune Vladimir. Ana Odagiu a compus muzica acestei piese, “Noi doi” fiind prima colaborare compozitor-textier a celor doi. Protagonişti într-un videoclip au fost însă acum câteva zile, când au filmat pentru clipul piesei “Iubeşte-mă în doze mici” a trupei Taxi.

Vladimir şi Ana au fost împreună patru ani, “până pe la 19 ani”, precizează el. “Am păstrat legătura şi ne înţelegem foarte bine”, mai spune acesta. De altfel, Ana Odagiu l-a vizitat pe Vladimir Drăghia şi la antrenamentele pentru “Splash! Vedete la apă”, semn că cei doi au rămas, într-adevăr, foarte buni prieteni.