Vladimir Drăghia le-a spus la revedere colegilor din tabăra din Africa de Sud! Actorul a slăbit 7 kilograme!

Apropo.ro / 05.03.2015, 15:47
Vladimir Drăghia le-a spus la revedere colegilor din tabăra din Africa de Sud! Actorul a slăbit 7 kilograme!
Publicul a decis aseară şi l-a trimis acasă pe Vladimir Drăghia. După 11 zile petrecute în jungla africană şi aproximativ 7 kilograme pierdute, ultimul venit în tabăra celebrităţilor a trebuit să renunţe la lupta pentru titlul de Regele junglei.
Rândurile se strâng şi mai sunt doar trei zile până la marea finală! Acum au rămas doar şase celebrităţi în tabăra din junglă: Andreea Moldovan, Cătălin Moroşanu, Dorian Popa, Gina Pistol, Luminiţa Nicolescu şi Ruby. 
 
În seara aceasta, super reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, va fi transmis live începând cu ora 20.00!
 
Foto: Pro TV
 
Moroşanu, eroul ediţiei de ieri!
 
Cătălin a fost norocosul care a fost ales de către cei din tabără să participe la „Provocarea junglei – Îngropat de viu!”. Atât înainte să fie ales, cât şi înainte de probă, Moartea din Carpaţi a avut foarte multe emoţii şi chiar a încercat să îşi convingă colegii să nu îl trimită la probă. Până la urmă, l-au convins şi bine au făcut, pentru că s-a întors în tabără cu 7 stele, adică porţii de mâncare pentru toată lumea!
 
Foto: Pro TV
 
Dar, Cătălin nu numai că i-a făcut fericiţi pe cei din tabără, dar a făcut şi deliciul celor de acasă, pe care i-a distrat cu metoda lui neconvenţională de a se relaxa, în cele 7 minute în care a fost acoperit cu apă şi cu aproximativ 70 de şobolani! 
 
Singura întrebare pe care a avut-o Moroşanu înainte de probă a fost pentru Dr. Duncan: “Pot să cânt?”. Şi a cântat tot ce i-a trecut prin minte, în încercarea de a se relaxa şi de a uita de mulţimea de şobolani de pe el.
 
Foto: Pro TV
 
“Un elefant se legăna pe o pânză de păianjen”, “Poate dacă ploaia s-ar opri”, “Nu mi-e frică de bau bau” şi, nu în ultimul rând, cântecelul care i-a făcut pe telespectatorii din România să se amuze, “Lasă cucu-n pace, lasă cucu-n pace”!
 
Fără nicio îndoială, Cătălin Moroşanu a făcut spectacol aseară şi a fost un adevărat “luptător”, aşa cum a spus şi el înainte să fie îngropat sub pământ. Ce nu s-a văzut în emisiunea de aseară a fost că, după ce a terminat victorios proba, Moroşanu nu a vorbit timp de câteva minute, fiind încă în stare de şoc.
 
Foto: Pro TV
 
Celebrităţile din tabăra din Africa de Sud primesc diferite misiuni, dar găsesc şi ele metode de a se distra şi de a uita de foamea care îi chinuie deja de 17 zile.
 
Pentru că cea mai complicată probă a zilei, „Provocarea junglei”, le dă bătăi de cap de fiecare dată, s-au gândit să se antreneze şi să se pregătească serios pentru cele care urmează.