“Vocea României” revine din 28 septembrie

De: Cătălina Matei / 10.09.2013, 15:00
“Vocea României” revine din 28 septembrie
Cea mai tare competiţie muzicală din România este gata să înceapă. Din 28 septembrie, în fiecare sâmbătă seara, ProTV cauta “Vocea României”. Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu pornesc din nou în căutarea celei mai bune voci din ţară, gata să-I impresioneze şi să le întoarcă scaunele. Sute de voci care mai de care mai spectaculoase, artişti care încearcă să urce o nouă treaptă în carieră, emoţii, suspans şi surprize cât cuprinde, acestea sunt ingredientele unui show magic.

Cei patru antrenori pornesc cu aşteptări mari şi strategii bine puse la punct. “În sezonul al treilea vreau să văd personalitate şi mult curaj în abordarea pieselor. De asemenea, aş vrea să văd mai multă dorinţa de a câştiga pentru că de multe ori ne trezim în faţa unor concurenţi care nu au această miza. Ei vor doar să participe, nu să şi câştige. Este foarte important să îţi şi doreşti victoria. În rest, mi-ar plăcea să văd creativitate şi cât mai multă bucurie pe scenă de la „Vocea României” , a declarat Loredana.

La „Vocea României” cunoşti o mulţime de oameni noi, iar aceasta îmi oferă posibilitatea de a descoperi artişti pe care îi pot produce mai departe dacă îmi plac. Eu tot timpul îmi doresc să aud inovaţii muzicale, să văd oameni de toate vârstele şi de toate rasele pe scenă de la „Vocea României”. Ce să mai, vreau să văd tot ce se poate!”, mărturiseşte şi Smiley.