Vor să-şi salveze relaţia! Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, în „căsătorie de probă” pentru un an

Redacția / 24.07.2014, 11:16
Vor să-şi salveze relaţia! Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, în „căsătorie de probă” pentru un an
S-au despărţit după zece ani de căsnicie, dar încearcă să mai dea o şansă relaţiei lor. Actriţa Gwyneth Paltrow şi cântăreţul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, au ales să rămână împreună încă un an, într-o "căsătorie de probă".
În presă au apărut recent speculaţii că Gwyneth Paltrow şi Chris Martin ar fi din nou împreună, după ce au fost surprinşi în timpul unei cine romantice, în California, la începutul lunii iunie.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Pentru a-şi salva căsnicia, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, care au doi copii împreună – Apple, în vârstă de 10 ani, şi Moses, în vârstă de 8 ani -, au angajat un terapeut specializat în „vindecarea inimilor”, Blaire Allison, pe care au invitat-o la reşedinţa lor din The Hamptons, New York, unde cuplul de vedete s-a retras alături de familie.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
„Lucrurile merg mai bine între cei doi acum decât au mers în ultimii ani, iar canalele de comunicare sunt deschise. Mai au multe de făcut, dar au decis că au prea multe de pierdut pentru a nu-şi mai acorda o şansă”, potrivit unor surse citate de contactmusic.com.
 
Potrivit Mediafax, cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, şi-au anunţat despărţirea, definită de cei doi drept „separare conştientă”, într-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane, goop.com. După zece ani de căsnicie Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au mai dat acum o şansă relaţiei lor şi şi-au propus să încerce într-un an de zile să-şi salveze căsnicia.