Vremea.Apropo.ro: Frumos până miercuri, când se strică „jucăria”

De: Dragos Tanase / 12.11.2012, 18:40
Vremea.Apropo.ro: Frumos până miercuri, când se strică
Vremea se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe arii restrânse ploi slabe, la începutul intervalului în vest și nord, iar după-amiaza și noaptea local în centru și est și doar izolat în sud, mai ales la deal.

București:

Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul nopții, când vor fi condiții ca, trecător, să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturi maxime: 11°C / 13°C

Temperaturi minime: 3°C / 6°C

Brașov:

În zona montană înaltă a Carpaților Orientali precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în regiunile estice.

Temperaturi maxime: 9°C / 12°C

Temperaturi minime: 0°C / 3°C

Constanța:

Vremea se va răci. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în regiunile estice.

Temperaturi maxime: 11°C / 14°C

Temperaturi minime: 5°C / 6°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!