Vremea.Apropo.ro: Gata cu vremea frumoasă, vin precipitațiile și frigul!

De: Dragos Tanase / 08.10.2012, 18:05
Vremea.Apropo.ro: Gata cu vremea frumoasă, vin precipitațiile și frigul!
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo potrivit căreia, de duminică noapte până marți dimineață temperaturile vor scădea de la 22-24 de grade Celsius la 15-17 grade Celsius în toată țara, va ploua slab și va bate vântul.

București:

Vremea se va răci accentuat, iar vântul va continua să prezinte intensificări ziua, depășind la rafală 50…60 km/h.

Temperaturi maxime: 18°C / 22°C

Temperaturi minime: 4°C / 8°C

Brașov:

Cerul va prezenta înnorări și va ploua pe arii relativ extinse. Vântul va continua să prezinte intensificări ziua, în zona de munte depășind viteza de 80 km/h, dar va scădea în intensitate în cursul nopții. În zona înaltă de munte trecător se vor mai semnala precipitații mixte.

Temperaturi maxime: 9°C / 17°C

Temperaturi minime: -2°C / 0°C

Constanța:

Vremea va fi rece pentru această dată, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice.

Temperaturi maxime: 17°C / 20°C

Temperaturi minime: 7°C / 11°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!