Vremea.Apropo.ro: Încă e cald, dar nu mai ține mult! Urmează frig și ploi…

De: Dragos Tanase / 05.11.2012, 16:30
Vremea.Apropo.ro: Încă e cald, dar nu mai ține mult! Urmează frig și ploi...
Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, dar cu unele înnorări și ploi slabe izolate, la începutul zilei în regiunile estice și sud-estice, iar noaptea în zona montană. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales la munte.

București:

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. De miercuri, se răcește accentuat!

Temperaturi maxime: 12°C / 19°C

Temperaturi minime: 2°C / 12°C

Brașov:

Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în sud și în sud-est, iar noaptea în vest, centru și nord, unde cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales la munte.

Temperaturi maxime: 7°C / 15°C

Temperaturi minime: -2°C / 9°C

Constanța:

Vremea se va răci în toate regiunile, astfel că temperaturile maxime vorr scădea accentuat și vor fi condiții de ploaie.

Temperaturi maxime: 12°C / 20°C

Temperaturi minime: 4°C / 14°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!