Vremea.Apropo.ro: Se încălzește, dar nu scăpăm de ploi și ceață

De: Dragos Tanase / 15.10.2012, 12:30
Vremea.Apropo.ro: Se încălzește, dar nu scăpăm de ploi și ceață
Vremea se va încălzi în toate regiunile. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua slab, pe arii restrânse în sudul țării și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană.

București:

Vremea se va încălzi. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. În zonele joase, izolat, vor fi condiții de ceață.

Temperaturi maxime: 22°C / 25°C

Temperaturi minime: 11°C / 15°C

Brașov:

Vremea va continua să se încălzească, dar în jumătatea de vest a țării cerul se va înnora treptat și mai ales seara și noaptea vor fi averse, intensificări temporare ale vântului și posibil descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat cu intensificări la munte.

Temperaturi maxime: 19°C / 23°C

Temperaturi minime: 7°C / 12°C

Constanța:

Vremea va redeveni caldă, iar vântul va sufla slab și moderat. În zonele joase, izolat, vor fi condiții de ceață.

Temperaturi maxime: 23°C / 27°C

Temperaturi minime: 12°C / 18°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!