Vremea.Apropo.ro: Week-end în general frumos, dar și un pic ploios

De: Dragos Tanase / 09.11.2012, 17:55
Vremea.Apropo.ro: Week-end în general frumos, dar și un pic ploios
Sâmbătă, cerul va fi variabil în țară, cu înnorări temporare mai ales în prima parte a zilei în sudul și estul țării, unde cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări ziua în sud-est, iar noaptea în sud-vest.

Duminică, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice și în zona de munte. În zonele joase, local se va produce ceață, mai ales noaptea.

București:

Cerul, temporar noros în cursul zilei de sâmbătă, va deveni mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Duminică, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat

Temperaturi maxime: 11°C / 13°C

Temperaturi minime: 3°C / 6°C

Brașov:

Cerul va fi variabil sâmbătă, cu înnorări temporare și izolat precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului nu se va modifica semnificativ față de ziua precedentă. Duminică, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă. Temperatura aerului va crește ușor față de ziua precedentă.

Temperaturi maxime: 9°C / 12°C

Temperaturi minime: 0°C / 3°C

Constanța:

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Noaptea și dimineața, în zonele joase vor fi condiții de ceață.

Temperaturi maxime: 11°C / 14°C

Temperaturi minime: 5°C / 6°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!