Vremea.Apropo.ro: Week-end ploios

De: Dragos Tanase / 12.10.2012, 14:00
Vremea.Apropo.ro: Week-end ploios
Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul și sud-vestul teritoriului, precum și în zona de munte, unde pe arii restrânse va ploua slab. La noapte, nebulozitatea se va accentua în toate regiunile, iar ploile se vor extinde, cuprinzând cea mai mare parte a țării.

București:

Cerul va fi parțial noros, iar la noapte nebulozitatea se va accentua și spre dimineață va începe să plouă. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturi maxime: 18°C / 20°C

Temperaturi minime: 12°C / 13°C

Brașov:

Cerul va prezenta înnorări și pe arii restrânse va ploua slab, iar în cursul nopții nebulozitatea se va accentua și va ploua pe arii extinse. Izolat, în zona Munților Banatului și a Carpaților Meridionali cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi maxime: 15°C / 17°C

Temperaturi minime: 7°C / 9°C

Constanța:

Vremea va fi caldă, iar vântul va sufla slab și moderat, dar noaptea nebulozitatea se va accentua și spre dimineață va începe să plouă și aici.

Temperaturi maxime: 19°C / 22°C

Temperaturi minime: 14°C / 15°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!