Vremea.Apropo.ro: Week-end rece, cu ninsori la munte și ploi în rest, dar și un pic de soare

De: Dragos Tanase / 21.09.2012, 15:00
Vremea.Apropo.ro: Week-end rece, cu ninsori la munte și ploi în rest, dar și un pic de soare
Vremea va fi răcoroasă, chiar rece pentru ultima decadă a lunii septembrie în jumătatea de est a țării, unde vor fi înnorări, va ploua, iar vântul va avea intensificări temporare. În zonele înalte de munte, s-a așezat deja un strat de 30 cm de zăpadă (Bâlea Lac)!

București:

Vremea va deveni rece pentru această perioadă, în special dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua pe parcursul zilei, când și vântul va sufla în general moderat, cu precădere vineri. Ziua, temperaturile vor fi ceva mai ridicate.

Temperaturi maxime: 15°C / 25°C

Temperaturi minime: 9°C / 13°C

Brașov:

Vremea va fi rece pentru ultima decadă a lunii septembrie. În Carpații Orientali și în Carpații Meridionali vor fi înnorări și temporar va ploua. În restul zonelor montane cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala izolat. La altitudini de peste 1800 m vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare.

Temperaturi maxime: 8°C / 21°C

Temperaturi minime: 3°C / 6°C

Constanța:

Și aici, vremea va deveni rece, pentru această perioadă, mai ales noaptea și dimineața, cu posibile ploi în continuare. De sâmbătă, însă, vremea se mai ameliorează.

Temperaturi maxime: 15°C / 25°C

Temperaturi minime: 11°C / 13°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!

NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!