Gigi Becali „s-a usurat” de 900.000 de euro la ruleta

Apropo.ro / 11.08.2008, 10:01
Gigi Becali
Gigi Becali a pierdut recent la cazinou o suma uriasa: 900.000 de euro, dupa ce a jucat sase ore la ruleta, alaturi de varul sau, Giovani Becali.

Gigi Becali a pierdut recent la cazinou o suma uriasa: 900.000 de euro, dupa ce a jucat sase ore la ruleta, alaturi de varul sau, Giovani Becali, conform ziarului Libertatea.

Cu cateva zile inainte sa plece in vacanta de la Monte Carlo, Becali a dat o raita pe la cazinoul hotelului Marriott, insotit de varul sau, Giovani Becali.

Verii Becali au preferat ruleta, unde au jucat cateva ore bune, timp in care au pierdut 400.000 de euro.

Cu toate ca seara parea compromisa, Gigi Becali nu a dat inapoi si in speranta ca va recupera suma pierduta a mai jucat inca 500.000 de euro, bani imprumutati de la o cunostinta.

Din pacate insa, in cateva ore, el si varul sau au trecut deja la pierderi cei 900.000 de euro si au parasit cazinoul, convinsi ca urmatoarea data cand vor juca vor castiga.
 

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

America mai pierde un actor: Bernie Mac (1958-2008)

America mai pierde un actor: Bernie Mac (1958-2008)

Actorul de comedie Bernie Mac, celebru pentru rolul din seria aventurilor lui "Dany Ocean", a murit ieri, la Chicago (SUA), din cauza unei pneumonii, la varsta …

Un caine mort a inviat de cinci ori

Un caine mort a inviat de cinci ori

O fosta glorie hollywood-iana a comandat unui laborator sud-coreean sa-i cloneze cainele care-i murise recent, cercetatorii reusind, folosindu-se de celule aflate in …

Dan Diaconescu de bani s-a umplut, de cand Elodia a disparut

Dan Diaconescu de bani s-a umplut, de cand Elodia a disparut

Avocata Elodia Ghinescu a disparut anul trecut, la sfarsitul lunii august, si de atunci pana acum a alimentat imaginatia multor oameni privind scenariile acestui …

Jocul zilei

Clipul zilei

King of fighters Sfoara invizibila
Intra intr-o lume de neuitat a jocurilor arcade, a jocurilor de lupta. Cuvinte cheie: poanta sfoara invizibila strada masini
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto