Ze Kalanga s-a intors acasa, la „cainii” lui

Apropo.ro / 12.09.2008, 12:34
Ze Kalanga s-a intors acasa, la
Mijlocasul angolez a revenit la Dinamo cu gandul de a imbraca din nou tricoul alb-rosilor.

Mijlocasul angolez a revenit la Dinamo cu gandul de a pune umarul la castigarea unui nou titul pentru formatia alb-rosie.

Chiar daca in urma cu un an spunea ca nu vrea sa mai auda de Romania, jucatorul si-a schimbat radical opinia si declara ca "Dinamo este a doua lui casa".

"Ma simt excelent aici. Mereu m-am simtit bine la Dinamo. Acest club este ca o a doua mea casa. Sunt foarte fericit ca am ajuns sa lucrez din nou cu domnul Mircea Rednic", a spus Ze Kalanga pentru Prosport.

Angolezul il lauda pe Mircea Rednic pentru performantele sale ca antrenor si crede ca jucatorii din lotul lui Dinamo pot indeplini obiectivele impuse de conducatorii clubului.

"Dinamo este foarte puternica, pentru ca are un lot echilibrat si un antrenor care stie meserie. Stiu ca in fiecare an obiectivul este castigarea campionatului si speram ca in acest sezon noi sa fim cei care vom triumfa. Pe langa adversarii traditionali, Steaua si Rapid, cred ca si CFR va avea un cuvant greu de spus in acest sezon.", a mai precizat Ze Kalanga.

Foto: Prosport.ro

 

Citeste si:

Real Madrid vrea sa prinda viteza cu atletul Bolt

Real Madrid vrea sa prinda viteza cu atletul Bolt

Usain Bolt se va antrena pentru cateva zile alaturi de campioana Spaniei, Real Madrid. Atletul jamaican si-a manifestat dorinta de a se antrena cu echipa…

Steaua are doar 16 jucatori valizi pentru jocul cu Bayern Munchen

Steaua are doar 16 jucatori valizi pentru jocul cu Bayern Munchen

Marius Lacatus are probleme grave de efectiv inainte de meciul cu Bayern Munchen. Sase jucatori de la Steaua sunt accidentati si nu pot juca in primul meci din grupele …

Dinamo risca sa piarda meciul de la Vaslui la masa verde

Dinamo risca sa piarda meciul de la Vaslui la masa verde

Adrian Porumboiu sustine ca daca Dinamo il va folosi pe Julio Cesar in meciul contra Vasluiului, alb-rosii vor pierde jocul la masa verde cu scorul de 3-0. Finantatorul …

Mutu nu ii intoarce spatele lui Piturca

Mutu nu ii intoarce spatele lui Piturca

Atacantul Fiorentinei a negat zvonurile in privinta existentei unui conflict intre el si selectionerul Victor Piturca. Mutu a mai precizat ca nu are de gand sa se …

Jocul zilei

Clipul zilei

Ultimate Defence 2 Car wash
Un joc de strategie de tip tower defence Cuvinte cheie: sexy femeie fata car wash spalatorie masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza