„Ziua balului”, un nou film original Disney Channel, are premiera pe 30 mai

De: Nicoleta Nicolae / 28.05.2015, 12:11
„Ziua balului”, un nou film original Disney Channel, are premiera pe 30 mai
Laura Marano (cunoscută pentru rolul din „Austin & Ally”) şi Leigh-Allyn Baker (Amy din „Baftă, Charile!”), fac echipă în cel mai nou film original Disney Channel - „Ziua Balului”.


O comedie despre o elevă de liceu pasionată de tehnologie a cărei zi a balului se transformă brusc într-o cursă nebună prin oraş, „datorită” unei poliţiste ghinioniste şi a unui hoţ de bijuterii.
Filmul prezintă aventurile Monicăi Reeves (interpretată de Laura Marano) care capătă o turnură neaşteptată încă de la prima oră a dimineţii din ziua balului de absolvire a liceului. Monica se trezeşte plină de entuziasm şi nerăbdare pentru marele eveniment, până când realizează că tot ce putea merge prost chiar se întâmplă, începând cu părul încurcat, imposibil de aranjat, şi rochia de bal deteriorată. Şi când credea că lucrurile nu pot merge mai rău de atât, ea este luată în vizor de Liz, o poliţistă care încearcă să dea de urma unor bijuterii diparute. Cele două sunt urmărite prin tot oraşul de un hoţ de bijuterii, iar mult aşteptata zi a balului se transformă astfel într-o aventură plină de peripeţii.

Ziua Balului are premiera sâmbătă, 30 mai, la 11:30, şi în reluare la ora 18:00, doar la Disney Channel.