Ziua Mondială a Voluntariatului Amway

Apropo.ro / 21.11.2013, 16:55
Ziua Mondială a Voluntariatului Amway
Cu ocazia Zilei Naţiunilor Unite pentru Copii, Amway sărbătoreşte a 10-a aniversare a Amway One by One Campaign for Children, cu Ziua Mondială a Voluntariatului Amway.

Din China, în Europa şi până în America, angajaţii şi distribuitori Amway s-au reunit în mai mult de 50 de ţări pentru a ajuta copiii defavorizaţi.

În România, angajaţii şi distribuitorii au donat produse pentru îngrijirea locuinţei şi pentru îngrijire personală ambalate în pachete individuale, pentru a sprijini copiii defavorizaţi şi familiile lor, ajutaţi de organizaţia non-guvernamentală Salvaţi Copiii România.

110 pachete au fost oferite organizaţiei non-guvernamentale Salvaţi Copiii România la Centrul Educaţional din Sectorul 1 din Bucureşti. ”Produsele, cum sunt pasta de dinţi, detergenţi sau gel de duş pot deveni inaccesibile, dacă nici măcar nu ai suficienţi bani pentru a cumpăra alimente. Aşadar, această activitate Amway este extrem de utilă pentru copiii susţinuţi de organizaţia Salvaţi Copiii România”, a declarat Andreea Hagiu, coordonator organizaţia non-guvernamentală Salvaţi Copiii România.

Ioana Enache, Director General Amway România, este mândră de participarea la acest eveniment de nivel mondial: „Este atât de mare satisfacţia de a face parte dintr-o iniţiativă globală care ajută copiii. Câteva ore în urmă colegii noştri din China au învăţat copii orfani despre siguranţă şi pregătirea pentru catastrofe, colegii noştri din Columbia au început să ajute la construcţia de case pentru familii, iar noi, în Europa, sprijinim familiile care nu îşi pot permite să cumpere elementele de bază pentru viaţa de zi cu zi – şi toate acestea se întâmplă într-o zi!”

Scopul Campaniei Amway „One by One for Children” este să facă o diferenţă în viaţa copiilor defavorizaţi. Între anii 2003 şi 2012 această campanie a avut impact asupra a 10 milioane de copii, au fost strânşi 190 milioane de dolari din donaţii pentru cauzele dedicate copiilor şi au fost efectuate 2,7 milioane de ore de voluntariat.