3 terapii pentru o formă fizica de invidiat

De: Alexandra Necsoiu / 21.04.2017, 14:15
3 terapii pentru o formă fizica de invidiat
O forma fizica buna inseamna o sanatate excelenta, un corp armonios, energie si stare de bine. Un stil de viata echilibrat trebuie completat si cu o serie de terapii menite sa ajute si sa usureze sarcina organismului. Iata propunerile Danubius Health Spa Resort in acest sens!

Tratament detoxifiant cu miere. In cadrul acestui tratament se realizeaza o miscare speciala de masaj, de pompare, care in combinatie cu mierea determina un efect de vid. Acest lucru ajuta la absorbtia adanca in stratul de piele a mineralelor din miere. Cu ajutorul tratamentului detoxifiant, putem activa organele interne si in acelasi timp, putem elimina toxinele din organism. Este recomandat in cazul problemelor de la nivelul coloanei vertebrale, gat, umar, dureri de spate, reumatism si inflamatii ale incheieturilor. In plus, imbunatateste si elasticitatea pielii.

Impachetarea rece. Temperatura scazuta ajuta la reducerea inflamatiilor , relaxeaza si atenueaza durerile. Impachetarea rece se realizeaza cu ajutorul unui gel special, congelat, care isi mentine temperatura scazuta pe o perioada indelungata. Acest gel este introdus intr-un sac de bumbac care este presat apoi pe zona afectata pentru aprox 20 minute.

Tratamentul anticelulitic. Acesta incepe cu un masaj pentru stimularea stomacului si a epiului limfatic. Procesul este urmat de o impachetare cu namol cald aplicata intre genunchi si talie. Dupa 15 minute, namolul se indeparteaza cu un dus caldut.