8 vedete care au renunţat la alcool şi alte vicii

De: Cătălina Matei / 10.12.2015, 08:00
8 vedete care au renunţat la alcool şi alte vicii
Multe dintre vedetele de astăzi au început să bea pentru a scăpa de emoţii sau stres. La fel au folosit şi drogurile, dar au ajuns să realizeze că totul are şi un sfârşit.

1. Blake Lively

blake

Actriţa nu a pus gura pe alcool niciodată. Preferă să stea cu iubitul ei decât să petreacă în cluburi până dimineaţa în aburii alcoolului.

2. Kristin Davis

davis

Vedeta din Sex and the City, fata cea bună şi cuminte din serial, şi la fel este şi în viaţa reală. De la vârsta de 22 de ani, Davis a realizat că băutura îi poate afecta cariera, astfel că nici nu s-a gândit să rişte.

3. Kim Cattrall

kim

Cum altfel ar putea să-şi păstreze Kim tinereţea, dacă nu renunţând la vicii. A declarat că preferă să facă mult shopping decât să bea sau să se drogheze.

4. Bradley Cooper

cooper

pe la 29 de ani, Cooper a băut atât de mult şi s-a drogat, încât nu-şi mai aminteşte decât că s-a trezit la spital. Atunci s-a speriat şi a înţeles că imaginea sa de actor şi cariera sunt cu mult mai importante.

5. Jennifer Hudson

hudson

Fosta concurentă de la American Idol şi câştigătoarea unui Oscar a crescut într-un cartier în care a văzut multe vieţi distruse de băutură şi droguri. Nu bea, nu se droghează şi nici nu fumează. După ce mama sa, fratele şi un nepot au fost ucişi de un frate vitreg al lor, Hudson a avut puterea de a sta departe de vicii.

6. Gerard Butler

gerard

A gustat din plin din tot ce se putea între 14 şi 27 de ani. De peste 15 ani, Gerard spune că este un om curat care nu a mai pus gura pe nimic care să-i facă rău. A băut în tinereţe cât pentru toată viaţa. Acum evită să ia chiar şi pastilele de durere.

7. Tyra Banks

tyra

Este faimoasă pentru modul în care şi-a trăit viaţa… de model. Alcool, droguri, şi nu de puţine ori a fost surprinsă în ipostaze devastatoare. Acum şi-a revenit şi aşa vrea să rămână.

8. Joe Manganiello

joe

Actorul din True Blood şi Magic Mike a cochetat cu alcoolul la începutul carierei sale. Când a simţit că poate pierde totul, Joe a renunţat la băutură.