9 vedete care urăsc Twitter-ul

Apropo.ro / 25.10.2015, 08:00
9 vedete care urăsc Twitter-ul
În timp ce tot mai multe celebrităţi se promovează prin intermediul Twitter, pentru altele platforma de socializare este inexistentă.

Vedetele folosesc Twitter-ul să comunice cu fanii, dar şi să-şi promoveze proiectele. Uneori această apropiere de fani poate produce efecte negative, de care cei fără conturi pe Twitter sunt scutiţi. Unii dintre ei există pe Twitter, dar au conturi false. Iată care sunt aceştia.

Jennifer Lawrence

jennifer

Într-o discuţie cu David Letterman, Jennifer i-a spus că nu are nevoie de Twitter. Nu îi găseşte utilitatea şi ar fi ca o pedeapsă pentru ea să scrie lucruri de care să nu-i pese nimănui.

George Clooney

clooney

Nici el nu consideră platforma una utilă, mai ales dacă te îmbeţi şi te pui pe scris baliverne, după care toţi scriu despre tine.

Kristen Stewart

kristen

Din 2010 a menţionat că Twitter-ul nu înseamnă nimic pentru ea şi platforma nu este decât o mare farfurie din care se hrănesc paparazzi.

Chris Hemsworth

chris

Actorul australian din Thor şi The Avengers nu are cont pe Twitter. Este de părere că este o supraexpunere care nu-şi are rostul.

Mila Kunis

mila

Actriţa care îi va dărui primul copil lui Asthon Kutcher nu are Twitter şi nici Facebook. Nu face pe detectiva pe aceste reţele să vadă dacă Ashton al ei mai umblă cu alte femei.

Bradley Cooper

cooper

Şi el se teme să se expună prea mult publicului larg şi-şi aşteaptă fanii să-l urmărească prin filmele în care apare.

Julia Roberts

julia

Nici Julia nu este interesată de Twitter. Îl consideră o distracţie temporară.

Ryan Gosling

ryan

Are cont pe Twitter, dar este fals. Actorul de origine canadiană şi-a abandonat contul real în 2011. A declarat că nu mai este interesat de microblogging, căci este celebru şi fără Twitter.

Brad Pitt

pitt

A folosit o vreme echivalentul chinezesc al platformei de microblogging, Sina Weibo. Dar doar pentru a promova vizita sa şi a Angelinei Jolie în China pentru Maleficient. Şi aceasta a fost singura lui intervenţie pe Weibo.

Foto: Publimedia, Mediafaxfoto