A scris istorie în lumea modei din România, iar acum face dezvăluiri din tinereţe. Află-i secretul!

De: Nicoleta Nicolae / 10.05.2016, 10:43
A scris istorie în lumea modei din România, iar acum face dezvăluiri din tinereţe. Află-i secretul!
“Mama modei din România” a lansat manechine care au devenit celebre precum: Romaniţa Iovan, Bianca Brad, Dana Săvuică, Melek Amet, Cătălin Botezatu, etc. Este cunoscută pentru rafinamentul şi eleganţa cu care şi-a trăit viaţa, iar acum la 79 de ani dezvăluie secretul prin care se menţine într-o formă fizică bună.

Zina Dumitrescu era superbă în tinereţe, iar fotografiile dovedesc acest lucru. Retrasă de mai bine de patru ani într-un cămin de bătrâni de la marginea Bucureştiului, Zina Dumitrescu (n. 16 iunie 1936) este fost manechin şi femeia care a lansat pe bandă rulantă nume mari din moda românească.

Frumuseţea răpitoare a Zinei Dumitrescu s-a păstrat în timp, chiar dacă anii şi-au pus amprenta pe chipul minunat al celei considerate simbolul modei româneşti.

Întrebată care este secretul frumuseţii ei, Zina Dumitrescu a dezvăluit că avea un ritual pe care îl respecta cu sfinţenie, acela de a bea în fiecare dimineaţă o cană cu ceai de plante, iar seara, un pahar cu lapte pentru că e calmant.

“Mama a fost o artistă şi este o artistă în adevăratul sens al cuvântului, nu a fost şi nu va fi niciodată o business woman şi tot ce a făcut a făcut cu sufletul”, a declarat fiul ei, Cătălin Negreanu în emisiunea Doamne de poveste.