Acţiune! Motor! Boomerang!

De: Mioara Tronaru / 04.03.2014, 08:00
Acţiune! Motor! Boomerang!
Aşezaţi-vă confortabil, dar puneţi-vă centurile de siguranţă, fiindcă la Boomerang, în luna martie, duminica e dedicată fugărelilor, vânătorilor de comori şi agenţilor sub acoperire. Programul Acţiune! Motor! Fugăreală! adună serialele Yogi şi vânătoarea de comori, Dastardly şi Muttley, Peripeţiile Penelopei Pitstop şi Top Cat. Şi asta nu e tot!

Misterele lui Sylvester şi Tweety

Episoade noi. Premiera: sâmbătă, 8 martie la 14:15. Difuzare: în fiecare weekend la 14:15.

Sylvester, Tweety, Bunica şi câinele Hector bat lumea în lung şi-n lat pentru a rezolva mistere şi nu se ştie niciodată unde urmează să-i poarte misiunile lor. Nimeni să nu se teamă însă dacă vor observa că o persoană care arată şi vorbeşte exact ca Bunica face fapte rele prin Danemarca, de exemplu. E un mare mister la mijloc, dar Sylvester şi Tweety sunt mereu pe fază!

 

Un weekend în Orăşelul Leneş

Program special. Difuzare: sâmbătă şi duminică, 15 şi 16 martie, de la 09:20.

Pregăteşte-te pentru un weekend de distracţie alături de Sportacus, Ştefania şi prietenii lor din Orăşelul Leneş! În programul special Un weekend în Orăşelul Leneş, Boomerang prezintă o selecţie a celor mai bune episoade din primele trei sezoane. Pregăteşte-ţi bomboanele sportive şi urmăreşte-i pe Sportacus, Ştefania şi prietenii lor, care trebuie să oprească mereu planurile răutăciosului Robbie Putrezitul.