Ada Condeescu, transformată în divă italiană!

De: Nicoleta Nicolae / 24.02.2016, 07:00
Ada Condeescu, transformată în divă italiană!
Ada Condeescu, actriţa care a câştigat Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin alături de echipa filmului “Eu când vreau să fluier, fluier” şi premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de la Sarajevo cu rolul din “Loverboy”, a acceptat propunerea hairstylist-ului Adrian Perjovschi de a fi transformată într-o divă italiană a anilor '60.

Tema a fost inspirată din următorul film în care Ada Condeescu va interpreta rolul principal, “Dincolo de calea ferată”, în regia lui Cătălin Mitulescu, care va avea premiera la finalul lunii aprilie.

 ”Pentru şedinţa foto am pornit in primul rand de la personajul meu din film, Monica. Ea este frumoasa din cartier a carui iubit pleaca in Italia sa lucreze, in timp ce ea ramane aici, visand la acea tara straina, la limba italiana, la muzica de acolo, la orasele italienesti. Transformarea de la Jovsky Studio este intr-un fel mai mult transformarea Monicai, felul in care ea se visa, in care isi imagina ca poate arata intr-o alta lume, imaginea clasica a divei italiene cu rochie rosie mulata, parul desfacut si stralucitor, machiaj care sa-i faca ochii si mai negri, si mai frumosi”, spune Ada Condeescu.

“Imaginea de diva, senzuala, voluptoasa, o frumusete autentic italiana este ceva ce nu se va demoda niciodata”, spune hair stylistul Adrian Perjovschi.