Adrian Artene s-a accidentat pe pârtia de schi

De: Mioara Tronaru, Nicoleta Nicolae / 16.01.2013, 14:21
Adrian Artene s-a accidentat pe pârtia de schi
Adrian Artene, prezentatorul show-ului CanCan Tv, care revine ACASĂ din 21 ianuarie, de luni până joi, de la 22:00, şi-a petrecut vacanţa de iarnă la Strajă, împreună cu fiica sa, Amira şi s-au întors cu multe amintiri plăcute sau…mai puţin plăcute, cum ar fi chiar un mic accident pe pârtia de schi de la Straja.

Adrian Artene si fiica sa, Amira

„De la Târgu Jiu am fost pe Cheile Sohodorului, apoi la Mănăstirea Tismana. De acolo am ajuns pe Defileul Jiului, iar următoarea destinaţie a fost staţiunea montană Straja, unde eu şi cu Amira ne-am plimbat de 6 ori cu telecabina, ne-am dat cu sania şi am făcut un om de zăpadă. Amirei îi place foarte mult la munte şi să se joace în zăpadă. Nu m-am încumetat să o las pe schiuri pentru ca sunt un părinte alarmist şi îmi este frică. Mai mult decât atât, nu am lăsat-o pentru că m-am urcat chiar eu pe schiuri şi la primul pas am căzut şi m-am accidentat uşor dar suficient să îmi dau seama că acest sport nu este pentru mine. Iar când vedeam ambulantele venind când pentru o persoană cu o mână ruptă, când pentru cineva cu un picior fracturat, am renunţat fără niciun regret. Locul meu nu este pe pârtie!”, povesteşte Adrian Artene.

Adrian Artene

Tot în vacanţa de iarnă, Adrian Artene a profitat de timpul liber şi a făcut jocuri educative cu fiica lui: „Am învăţat-o pe Amira literele Alfabetului şi am făcut puzzle-uri. N-am făcut în toată copilăria mea atâtea puzzle-uri câte am făcut acum”.