Adriana Bahmuţeanu: “Nu pot să fiu ca o plantă agăţătoare. Mă mănâncă limba!”

De: Cătălina Matei / 19.02.2014, 12:05
Adriana Bahmuţeanu: “Nu pot să fiu ca o plantă agăţătoare. Mă mănâncă limba!”
Cu cinci divorţuri la activ, doi copii frumoşi şi apariţii la TV fără număr, Adriana Bahmuţeanu este una dintre cele mai mediatizate femei din România. Dar şi una dintre cele mai sincere… Gazda emisiunii ”Necenzurat” de la Antena Stars ne-a dezvăluit, printre altele, care este strea ei civilă în acest moment şi care este cel mai mare defect al lui Silviu Prigoană.

– Emisiunea ta de la Antena Stars se numeşte „Necenzurat”. Totuşi care sunt limitele formatului pe care îl prezinţi?

Limitele sunt cele ale decenţei.  Ora la care este difuzată emisiunea “Necenzurat” este una  la care se uită şi copiii şi trebuie să fim atenţi.  În rest, nebunii fără limite: Andreea Tonciu a încercat să parcheze o maşină, Liviu Guţă a făcut pârtie în pantaloni scurţi, deşi afară era un ger de crăpau pietrele, şi am făcut concurs de tăiat ceapă.

 

– Ai avut probleme cu CNA-ul până acum?

Nu am depăşit limita unei decenţe pe care trebuie să o aibă orice emisiune de diverstiment, astfel că nu am fost amendaţi.

– Dar tu, dincolo de istoricul tău mediatic în ce priveşte relaţia cu Silviu Prigoană, crezi în ideea asta cu „spălatul rufelor în public”?

Nu e vorba de “spălatul rufelor în public” aşa cum spui tu. Când  eşti o persoană publică,  e normal ca publicul să vadă şi viaţa ta personală, nu ai cum să minţi publicul:  afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul.  Când vrei să fii vedetă, trebuie să-ţi asumi că  viaţa personală va fi expusă. Nu văd de ce ar trebui să ne fie ruşine: lucrurile se întâmplă, divorţezi, te căsătoreşti, îţi asumi.

 

– Care sunt limitele pe care ţi le impui tu, ca femeie? Dar ca mamă?

Mi-aş dori din tot sufletul ca băieţilor mei să nu le fie ruşine cu faptele mele. N-aş putea să fac faţă. Nu am pozat dezbrăcată, dar s-a întâmplat să am cinci divorţuri  şi asta este. Dar am temeri foarte mari că ceilalţi copii de la şcoală îi vor arăta cu degetul. Încerc să petrec timp cu ei, să le dau exemple bune: îi ajutăm împreună pe cei nevoiaşi, avem grijă de animale.

 

– În momentul de faţă, care este starea ta civilă?

În momentul de faţă sunt căsătorită. Dar am ajuns la concluzia că actele nu contează. Dar aş pune iar punct căsătoriei dacă aş considera că lucrurile nu merg cum trebuie. Dar acum băieţii se simt bine, sunt şi cu mama şi cu tata.

 

– Dar cu Silviu Prigoană cum te înţelegi?

Foarte bine.

 

– Care ar fi cea mai mare calitate a lui, din punctul tău de vedere?

E un tată bun. Îşi iubeşte copiii, ceea ce e foarte important. Eu ştiu că şi el a suferit în perioada cât am fost despărţiţi. A făcut el pe grozavul, dar a suferit de dorul copiilor.

 

– Şi cel mai mare defect?

E încăpăţânat uneori.

 

– Revenind la micul ecran, ce invitat a reuşit să te lase fără replică? Deşi îmi este greu să-mi imaginez aşa ceva…

A fost o fază chiar zilele trecute când o cântăreaţă a căzut pe scările din platou, iar lumea a început să râdă. Eu am ridicat-o, nu ştiam ce să zic, am văzut că a căzut rău, i-am zis : “Eşti OK?”. A cântat la final şi a fost bine, dar eu am rămas fără vorbe.

 

– Ce nu te vezi realizând niciodată în TV?

Nu cred că pot să fac emisiuni economice şi de sport. În rest, le-am făcut pe toate. Ah, şi n-aş putea să fiu asistentă TV, deşi eu am inventat conceptul. Nu pot să fiu ca o plantă agăţătoare. Mă mănâncă limba!

 

– În afară de job-ul tău în TV, în ce alte afaceri mai eşti implicată?

Am un atelier de creaţie şi producţie îmbrăcăminte şi-mi ocupă foarte mult timp. Am şi un concept, mother and daughter, şi sunt cliente care doresc astfel de haine. Merg foarte bine şi hainele mărimi mari, pentru femeile mai plinuţe. Mă mândresc că am primit un premiu la Bucharest Fashion Week. Îmi merge OK.

– Eşti o tipă cheltuitoare?

Nu. Din contră. Sunt foarte strângătoare. Eu nu cheltui bani aşa, “Hai, să ne luăm haine de fiţe”. Eu cred că poţi să arăţi bine şi fără haine de fiţe.

 

– Ce nu-ţi lipseşte niciodată din geantă, în afară de lucrurile uzuale: portofel, chei, ruj etc…

Balsamul de buze pentru că am buzele foarte uscate. Şi parfumul.

 

– Şi care sunt plăcerile tale vinovate?

Îmi place să stau acasă fără să fac nimic, să mănânc ciocolată şi să mă uit la desene, cu băieţii. Şi uneori, chiar asta şi facem.

 

– Ce-ţi place să faci cel mai tare când ai timp liber?

Să-l petrec cu copiii, asta-mi place. Mergem împreună la patinaj, în Orăşelul copiilor. Ei sunt foarte tehnici, fi-miu m-a updatat telefonul. Şi are şase ani.

 

– Dacă ai putea să te întorci în timp, ce ai schimba la viaţa ta?

Ha, ha, ha. Multe! Păi, în primul rând nu m-aş mai căsători şi divorţa de atâtea ori şi aş fi făcut copiii mai devreme.

Cătălina Matei