AFI Palace Ploieşti pregăteşte marea lansare din 3 octombrie

Apropo.ro / 12.09.2013, 17:11
AFI Palace Ploieşti pregăteşte marea lansare din 3 octombrie
AFI Palace Ploieşti anunţă 3 evenimente pline de acţiune, în centrul oraşului, premergătoare lansării din data de 3 octombrie 2013.

AFI Palace Ploieşti se pregăteşte de sărbătoare! Cu mai puţin de 30 de zile rămase până la deschiderea porţilor primului centru comercial cu arhitectura specifică unui mall din oraşul Ploiesti, AFI Palace Ploieşti inaintează ploieştenilor invitaţia de a se alătura celor 3 evenimente surpriză, care le vor oferi tuturor ocazia să descopere o parte din lumea AFI Palace Ploieşti.

Pentru localnici, dar şi pentru vizitatori, AFI Palace Ploieşti vine în inima oraşului cu o multitudine de evenimente pentru persoane de toate vârstele.

Datele de 13, 20 şi 27 septembrie, între orele 15:00-20:00, vor purta semnul AFI, provocând ploieştenii să petreacă timpul într-un mod cât mai captivant.

AFI Palace Ploieşti îi va pregăti pe toţi pentru marea deschidere cu o serie de activităţi surprinzătoare ce vor avea loc în centrul oraşului: ateliere de creaţie pentru cei mici,  jocuri diverse pentru copii şi adolescenţi, demonstraţii sportive, demonstraţii de machiaj, muzică bună mixată de cei mai talentaţi DJ, echipe de muzicieni şi alte activităţi diverse vor fi oferite publicului începând cu data de 13 septembrie.  

Toţi cei care vor fi prezenţi la evenimentele pregătite de AFI Palace Ploieşti, vor avea parte de o multitudine de surprize şi vor da tonul distracţiei în aşteptarea celui mai iubit mall din oraş.