Alex Bogdan de la „Cronica Cârcotaşilor” este DJ, în timpul liber

De: Pusa Toader / 21.10.2014, 12:33
Alex Bogdan de la „Cronica Cârcotaşilor” este DJ, în timpul liber
Prezentatorul „Cronicii Cârcotaşilor” a pregătit un moment muzical special pentru emisiunea care va fi difuzată miercuri, la Prima TV.

Este pasionat de teatru, a studiat în domeniu timp de 8 ani, dar se simte atras şi de muzică. Alex Bogdan, jumătatea masculină de la pupitrul Cronicii Cârcotaşilor, face pe DJ-ul în timpul liber şi cântă în timpul “orelor de program”.

Cum se descurcă la microfon, jonglând cu notele muzicale, veţi vedea chiar în ediţia de miercuri a emisiunii difuzate la Prima TV.

Foto: Prima TV

 “Îmi place la nebunie să cânt, să dansez. Merg la Godot să pun muzică, atunci când DJ-ul de acolo nu poate, şi mă simt extraordinar”, spune cel care împarte pupitrul Cronicii Cârcotaşilor cu Ioana Petric.

Chiar dacă pare floare la ureche, Alex Bogdan susţine că se pregăteşte temeinic pentru “seratele muzicale”: “Stau acasă ore bune şi mă pregătesc, tot timpul caut melodii noi, care să-mi placă, şi le pun oamenilor ca să văd dacă rezonează cu mine”.

Unul dintre cele mai apreciate momente muzicale la care a participat Alex Bogdan este “Şi eu sunt varan”. Parodia care a fost cel mai vizualizat viral al verii 2014, poate fi urmărită aici.