Alina Puşcaş. APROPO, azi am chef de…

De: Cătălina Matei / 22.07.2014, 10:00
Alina Puşcaş. APROPO, azi am chef de…
O tură cu rolele prin parc? Sună bine! O îngheţată cu aromă de mango şi topping de caramel? Yammiii! O după-amiază, în şezlong, la malul mării? De vis! Un salt cu paraşuta? Palpitant! O ieşire cu prietenii la bere, în Centrul Vechi? Minunat! Hai să vedem de ce au chef azi vedetele noastre…

După atâtea antrenamente şi sărituri în cadrul emisiunii ”Splash! Vedete la apă!” de la Antena 1, Alina Puşcaş ar vrea să se răsfeţe un pic. Cum? O petrecere în mijlocul străzii ar fi cea mai bună soluţie. Şi nu oriunde, ci tocmai la capătul celălalt al Pământului, în Cuba.

Foto: Antena 1

”Azi am chef să las totul baltă şi să fug în Cuba să dansez cu localnicii în mijlocul străzii fără să-mi pese de nimeni şi de nimic şi eventual să încerc şi un rom cu gheaţă, în cinstea filmului The Rum Diary ”, ne-a mărturisit coprezentatoarea show-ului ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Alina Puşcaş este model al agenţiei MRA Models. A lucrat în industria hotelieră, iar mai târziu a avut şansa să ia contact cu lumea televiziunii. Preferă muzica R&B,  iar actorii săi preferaţi sunt Nicolas Cage, Robert De Niro, Keanu Reevs, Bruce Willis, Maryl Streep, Milla Jovovich, Julia Roberts.