Anda Adam și Victor Slav – prima vacanța împreuna

Apropo.ro / 04.06.2007, 10:26
Anda Adam și Victor Slav - prima vacanța împreuna
Anda Adam și Victor Slav s-au întors zilele trecute din America, unde au petrecut fericiți prima vacanța de cînd sunt împreuna. Amîndoi simțeau nevoia unei vacanțe înca de pe vremea cînd erau concurenți la "Dansez pentru tine", dar niciunul nu a avut

Anda Adam și Victor Slav s-au întors zilele trecute din America, unde au petrecut fericiți prima vacanța de cînd sunt împreuna.

Amîndoi simțeau nevoia unei vacanțe înca de pe vremea cînd erau concurenți la „Dansez pentru tine”, dar niciunul nu a avut timp de concediu pîna în urma doua saptamîni.

„Ne-am gîndit sa îmbinam utilul cu placutul și am ales sa mergem în America, la New York. Eu îmi doream de mult sa merg în America, iar Anda își dorea sa o vada pe mama ei”, spune prezentatorul rubricii Vremea de la Pro Tv.

Anda și Victor s-au acomodat imediat cu diferența de fus orar și, dupa cîteva zile petrecute la New York au plecat alaturi de mama cîntareței spre Las Vegas. „N-ai cum sa te plictisești în Las Vegas! N-am mai vazut nicaieri altundeva atît de multa lumina ca acolo. Din avion priveliștea orașului este absolut incredibila! Iar hotelurile sunt fabuloase, nu cred ca exista vreunul sub 5 stele și fiecare dintre ele e altfel, te impresioneaza prin cu totul altceva!” spune Victor.

Chiar daca în București și Anda, și Victor sunt dependenți de mașinile proprii, în vacanța cei doi îndragostiți s-au bucurat din plin de beneficiile mersului cu metroul. „New York-ul este uriaș și am avut noroc ca mama Andei sta foarte aproape de Manhattan. În rest am mers numai cu metroul și autobuzul. Ne-am simțit excelent cu metroul, mai ales ca nu te baga nimeni în seama, n-am auzit niciun comentariu și nicio bîrfa”, spune Victor.

Între vizitele în Time Square, Empire State Building, Statuia Libertații și multe magazine Anda și Victor nu au ocolit niciuna dintre specialitațile culinare pe care New York-ul sau Las Vegas-ul le puteau oferi. Cei doi au încercat o mulțime de specialitați, de la cele mai rafinate salate din cele mai celebre restaurante pîna la hot-dog-ul de pe strada. „Hot-dogul american are cu totul alt gust decît cel de la noi. E un fel de combinație între cremvurst și cîrnat, parca și culoarea e alta”, povestește Victor Slav.