Andreea Marin slăbeşte cu suc de ghimbir şi tărâţe de psyllium

Apropo.ro / 28.11.2014, 11:00
Andreea Marin slăbeşte cu suc de ghimbir şi tărâţe de psyllium
Fie că este vorba despre stilul său de viaţă de echilibrat sau despre campaniile umanitare în care este implicată, Andreea Marin este implicată trup şi suflet, dar nu uită niciodată că şi relaxarea departe de agitaţia cotidiană este cheia succesului.

CSÎD: De câte ori ne întâlnim, eşti toată numai zâmbet. Care sunt secretele tale?

Andreea Marin: Uneori, interiorul meu nu e neapărat foarte vesel, dar am un principiu de viaţă: chiar dacă mai am şi eu necazuri, ca orice om, nu am de ce să le pun pe umerii altora.  Cred că rolul meu în viaţă e să aduc ceva bun în viaţa celorlalţi, şi nu altfel. Pe de altă parte, să ştii că nu e vorba de niciun secret, sunt lucruri ştiute cele care mă fac să trăiesc frumos şi demn: îmi propun să nu uit de unde am pornit, deşi în ziua de azi cumva cu toţii pur şi simplu ne-am îndepărtat de natură, de rădăcini, de ceea ce e bun în jurul nostru şi ne-a fost dăruit de Dumnezeu.


Am reînvăţat, în ultimul an, să preţuiesc viaţa şi fiecare zi care trece şi nu se mai întoarce, să am grijă de corpul meu folosind forţa binefăcătoare a naturii, a plantelor, am creat în micul meu colţ de grădină un rai în care astăzi urmărim sămânţa care devine plantă, o vedem rodind cu ajutorul nostru şi fără a ne baza pe chimicale, folosim în bucătărie fructe, legume, plante verzi, ingrediente obţinute în cea mai mare parte din pasiunea noastră pentru natură.

E un secret acesta? Nu, dacă stăm să ne gândim bine. Pe lângă trup, am reînvăţat să am grijă de mintea mea, de spirit, de suflet. Aleg cu cine îmi petrec timpul, aleg cărţile pe care le citesc şi nu-mi dau voie să mai fiu furată de ritmul nebun şi stresul vieţii cotidiene, astfel încât să uit să citesc sau să-i ofer o compensaţie sufletului meu. Caut să trăiesc viaţa iubind, pur şi simplu.

 

Citeşte mai mult aici!