Andreea Marinescu i-a cumpărat băieţelului ei, Vladimir, un set de tobe

Apropo.ro / 08.01.2013, 12:13
Andreea Marinescu i-a cumpărat băieţelului ei, Vladimir, un set de tobe
"Crăciunul a fost de poveste... sau de povestit, după caz”, mărturiseşte foarte încântată Andreea Marinescu, una dintre colegele de pupitru ale lui Mihai Dedu la Ştirile ProTv de la ora 7:00.

De orice se poate spune că a avut parte prezentatoarea, numai de linişte nu! Asta pentru că băieţelul ei, Vladimir, a primit de la Moş Crăciun un set de tobe, de care s-a bucurat nespus şi la care exersează cât e ziua de lungă. Pentru că Moşul s-a convins că Vladimir e cuminte, el i-a dăruit aproape toate jucăriile la care visase.

Baietelul Andreei Marinescu, Vladimir

Andreea Marinescu

„Îmi doream de câţiva ani să mergem să facem Crăciunul acasă la părinţii mei şi anul asta aşa a fost. Crăciunul acasă a fost exact aşa cum visam, cu multă veselie, cu mama care numai nu s-a dat peste cap să fie gata toate pregătirile când ajungem noi, cu tata – omul meu de suflet, care s-a asigurat parcă în fiecare minut că fata lui zâmbeşte”, a povestit emoţionată Andreea.

„A fost tare frumos, am mâncat o mulţime de bunătăţi, am râs mult cu bunica mea, iar Vladimir a fost extrem de mulţumit că oriunde mergea în vizită mai găsea câte un cadou lăsat de Moş Crăciun”, a încheiat vedeta ProTV.