Angelina Jolie, contract record de 50 milioane dolari

Apropo.ro / 22.10.2013, 09:00
Angelina Jolie, contract record de 50 milioane dolari
Angelina Jolie este pe punctul de a semna un contract record în valoare de 50 de milioane de dolari pentru a-şi scrie memoriile, iar mai multe edituri americane "se luptă" deja pentru achiziţionarea drepturilor de publicare a acestui volum autobiografic.

Potrivit presei americane, actriţa în vârstă de 38 de ani, care a suportat o dublă mastectomie în februarie, a generat un veritabil „război al licitaţiilor” pentru achiziţionarea drepturilor de publicare a autobiografiei ei, iar preţul pe care editurile ar fi dispuse să îl plătească a ajuns deja la 50 milioane de dolari.

O sursă dintr-o editură americană a declarat pentru publicaţia Daily Star Sunday: „Oricare va fi editura care va obţine semnătura ei va sta pe o mină de aur”.

„Cartea ei are garantată prima poziţie pe lista bestsellerurilor practic din orice ţară din lume”, a adăugat aceeaşi sursă.

Un prieten al celebrei actriţe americane a dezvăluit faptul că Angelina este de părere că „acesta este un moment potrivit” pentru a-şi scrie autobiografia şi că nu doreşte să se răzgândească în această privinţă.

„Şi-a dorit dintotdeauna să facă asta, iar acum crede că este momentul potrivit. Nu a avut niciodată parte de atât de multă pace şi de atât de multă împlinire în viaţa ei”, a spus aceeaşi sursă.

„Există nişte demoni în trecutul ei, dar acum se află într-o zonă în care se simte suficient de confortabil din punct de vedere mental şi spiritual pentru a scrie despre ei cu onestitate şi pentru a-i include în context. Niciun subiect – în afara acelora care ar putea să afecteze viaţa privată a copiilor ei – nu va fi considerat un tabu”, a adăugat sursa.