Angelina Jolie în rolul vrăjitoarei din „Frumoasa din pădurea adormită” FOTO

Apropo.ro / 14.11.2013, 11:39
Angelina Jolie în rolul vrăjitoarei din
Angelina Jolie va juca rolul lui Maleficent, vrăjitoarea cea rea din "Frumoasa din pădurea adormită", în ecranizarea desenului animat produs de Disney.

Actriţa din Statele Unite o va interpreta pe Maleficent în filmul care urmează să fie lansat anul viitor, în martie. Vedeta în vârstă de 39 de ani arată ameninţător în posterul lansat de Disney. Pe lângă trăsăturile ei puternice şi ochii pătrunzători, Angelina a beneficiat şi de o transformare cu ajutorul machiajului, pentru a arăta şi mai înfricoşător. Actriţa, mamă a şase copii, poartă pomeţi protetici, un ruj roşu aprins, pudră alb-porţelan şi lentile de contact care adaugă nuanţe de verde şi roşu ochilor ei  albaştri.

Filmările pentru ecranizarea în care mai joacă şi Elle Fanning, Sharlto Copley şi Sam Riley au avut loc în Buckinghamshire, Regatul Unit, anul trecut. Filmul se va axa pe evenimentele care au făcut-o pe Maleficent rece şi necruţătoare şi care au condus la blestemul aruncat asupra micuţei Aurora, jucată de Fanning.

Angelina spune că se bucură de faptul că Disney va spune povestea şi din punctul de vedere al personajului negativ. „Sper ca până la final să vedeţi o femeie care e capabilă să fie multe lucruri şi, doar pentru că se protejează şi e agresivă, nu înseamnă că nu poate să aibă şi calităţi. Poate sună ciudat să spui că vor fi lucruri utile în film pentru fetiţele care se vor uita, pentru că e ca şi cum le-ai îndemna să fie personajul negativ. Dar Maleficent este o persoană minunată, care nu este perfectă, e departe de perfecţiune”, a adăugat ea.